Remek ajánlat játékokra! A második termék árából 50% kedvezményt kapsz! / Az ajánlat 2024.05.15-től 2024.06.02-ig tart

Kedvencek

Az én üzletem

0

Szappanadagolók és szappantartók

Otthon
Gyerek
Női
Férfi
Játékok
Kisállatok
Baba
Különleges alkalmak

Ár

0 ft
13000 ft
Szűrés:

Fürdőszobai szappanadagolók és szappantartók

A szép és egyben funkcionális fürdőszoba sok ember álma. Nem kell sok pénzt költened ahhoz, hogy mindez megvalósuljon. Mindössze néhány egyszerű kiegészítőre van szükség, például szappanadagolóra és szappantartóra, amely nemcsak a mindennapi higiéniát könnyíti meg, hanem karaktert is kölcsönöz a belső térnek. A Pepco-nál megfizethető áron találod meg a fürdőszobai kiegészítők széles választékát, amelyek segítségével megvalósíthatod álmaidat.

A szappanadagolók és a szappantartók közüli választás az egyéni preferenciáktól és a felhasználó igényeitől függ. A szappanadagolók, különösen az automata modellek, kényelmet és higiéniát kínálnak, mivel minimalizálják a kézzel való érintkezést, ami kulcsfontosságú a baktériumok és vírusok terjedésének megelőzésében. Gazdaságosabbak és környezetbarátabbak is, mivel lehetővé teszik a szappan pontos adagolását, ami hozzájárul a szappanmegtakarításához és a hulladék csökkentéséhez.

A szappantartók, különösen a kerámia szappantartók, gyönyörű kiegészítői lehetnek a fürdőszoba dekorációjának, karaktert és eleganciát kölcsönözve neki. Lehetővé teszik a szappan egyszerű tárolását, biztosítják a szappan jó száradását és meghosszabbítják az eltarthatóságát. A végső választásnak olyan prioritásoktól kell függenie, mint a higiénia, a gazdaságosság, a formatervezés vagy a szappan formájának preferenciája – folyékony vagy hagyományos szappan.

Szappanadagolók – praktikus kiegészítői minden fürdőszobának

A szappanadagoló nemcsak praktikus, hanem esztétikus kiegészítője is bármelyik fürdőszobák. Lehetővé teszi a megfelelő mennyiségű szappan adagolását, ami nemcsak higiénikus, hanem gazdaságos is. A Pepco-nál különböző méretekben, színekben és formákban találhatsz szappanadagolókat, amelyek bármilyen dekorációhoz illeszkednek. Szappanadagolóink és szappantartóink nemcsak praktikus kiegészítők, hanem stílusos dekorációs elemek is, amelyek kiemelik fürdőszobád jellegét.

A Pepco-ban széles választékot találsz fürdőszobai kiegészítők többek között:

  • Falra szerelhető szappanadagoló – helyet takarít meg a mosdókagylón, ideális egystílusúan berendezett fürdőszobákban.
  • Fekete szappanadagoló – ideális a modern és a minimalista belső terekhez.
  • Fehér szappanadagoló – egyszerű és funkcionális adagoló univerzális színben.

Szappantartók – stílusos és praktikus megoldás

A szappantartó ideális hely a szokásos szappan tárolására. A Pepco-nál különböző méretű és formájú, különböző anyagokból, például kerámiából, műanyagból vagy fémből készült szappantartókat találsz.

  • Kerámia szappantartó – elegáns és tartós szappantartó, amely eleganciát ad a fürdőszobának.
  • Zuhany szappantartók – praktikus szappantartók tapadókorongokkal, amelyek a zuhanyzó falára helyezhetők.
  • Szappantartó tál lecsöpögtetővel – lehetővé teszi a szappan gyors száradását, megakadályozva a szappan felpuhulását.

Gyönyörű és funkcionális fürdőszoba a Pepco-tól

Válaszd a Pepco szappanadagolóit és szappantartóit, amelyek nemcsak a mindennapi higiéniát könnyítik meg, hanem egyedi jelleget is adnak fürdőszobának. Fürdőszobai kiegészítőink, mint például a szappanadagolók és szappantartók gondosan kiválasztottak, hogy biztosítsuk a legmagasabb minőséget és funkcionalitást. Látogass el a Pepco-ba, ahol mindent megtalálsz, ami álom fürdőszobádba  kialakításához szükséges – a pihenés és kényeztetés helyét, amely tele van stílussal és eleganciával.

Miért érdemes a Pepco-ban vásárolni?

Közel vagyunk hozzád

Közel 350 üzlet az ország egész területén.

Mindig alacsony árak

A Pepco-ban mindent megtalálsz, amire szükséged van, a legalacsonyabb áron.

Széles választék

A Pepco-ban széles termékválaszték vár, hogy a család összes tagja megtalálja kedvenc darabjait.

Vásároljon fenntartások nélkül

A vásárlástól számított 30 napon belül a pénzvisszafizetési garancia keretein belül bármelyik Pepco magyarországi üzletben lehetőséged van a termékek cseréjére, vagy amennyiben nem találsz kedvedre való terméket a vásárlás összegét is visszatérítjük.