Remek ajánlat játékokra! A második termék árából 50% kedvezményt kapsz! / Az ajánlat 2024.05.15-től 2024.06.02-ig tart

Kedvencek

Az én üzletem

0

Tanúsítványaink

Válaszd a legjobbat magadnak és a családodnak is! Jó minőség, elérhető áron – a Pepco-nál ezt tartjuk szem előtt évek óta, hogy megfeleljünk a vásárlóink igényeinek.

Az Pepco polcaira kerülő terméknek egytől-egyig meg kell felelniük bizonyos minőségi sztenderdeknek. Ezért gondoskodunk arról, hogy termékkategóriától függően ellenőrizzék a termékek biztonságát, használhatóságát és minőségét.

Minőségellenőr csapatunk számos kiváló szakemberből áll, akik az egyes termékkategóriák minőségének ellenőrzésével foglalkoznak.

Ez a csapat napi szinten ellenőrzi és megerősíti a termékek biztonságát, minőségét és működőképességét az irányelveknek, rendeleteknek, szabványoknak és egyéb jogi rendelkezéseknek megfelelően.

A minőségügyi osztály szakemberei együttműködnek külső, megbízott laboratóriumokkal és tanúsító szervekkel is, amelyek ellenőrzik a termékkínálatot és jóváhagyják, ha az megfelel a meghatározott szabályoknak. Ilyen együttműködések eredményei a különböző tanúsítványokkal ellátott termékek és termékcsaládok.

Pepco jelölések

BIOPAMUT

A PEPCO pamuttermékeinek teljes választékában speciális, BIOPAMUT címkével ellátott ruhadarabok találhatók. Ez a jelölés egy bizonyos biopamutból készült vagy azt tartalmazó termékekre utal. A biopamut egy nyersanyag-fajta, amelyet kézzel és az ökológiai gazdálkodás bizonyos módszereinek alkalmazásával állítanak elő. Természetes növényvédő szereket használnak az ültetvényeken, így a pamut teljes mértékben rovarirtó mentes. Ez azt jelenti, hogy a pamut előállításának folyamatában szem előtt tartják a fenntartható fejlődés elveit.

ÚJRAHASZNOSÍTOTT POLIÉSZTER

Ez egy PEPCO által létrehozott jelölés, amely garantálja, hogy a termék részben vagy teljes egészében újrahasznosított poliészterből készült. A megújuló műanyagok használatával támogatjuk a fenntartható fejlődést.

Tanúsítványok

OEKO – TEX

A Standard 100 a világ vezető független textil biztonsági vállalata, az OEKO-TEX® által kibocsátott jelölés. A vizsgálat során a termék minden elemét – a szövettől kezdve a mintáig, gombokig, cipzárig, címkéig és egyéb díszítőelemekig – ellenőrzik, káros vegyszereket keresve.

Az OEKO-TEX® MADE in GREEN az OEKO-TEX® Standard 100 tanúsítvány, amely a termék kémiai biztonságát erősíti meg, és az OEKO-TEX STeP tanúsítvány kombinációja, amely mindemellett megválaszolja a környezeti és társadalmi problémákhoz fűződő kérdéseket.

Tudj meg többet erről a tanúsítványról


The Global Organic Textile Standard

A tanúsítvány a biotextíliák gyártásának minden szakaszára kiterjed. A szabvány meghatározza a fonalak és a gyártási folyamatok során használt vegyi anyagok eredetének korlátozási szabályait, illetve magában foglalja a társadalmi és környezeti normák ellenőrzését is.

Tudj meg többet erről a tanúsítványról

ORGANIC CONTENT STANDARD

Az Organic 100 és az Organic Blend Content Standard nemzetközi szabványok, amelyek igazolják a termék szerves rosttartalmát és ellenőrzik a nyersanyag beszerzésének és feldolgozásának minden szakaszát.

Az Organic 100 Claim Standard jelölést olyan termékek kaphatják meg, amelyek minimum 95%-ban tartalmaznak biopamutot.

Az Organic Blended Claim Standard jelölést viszont minden olyan termék megkaphatja, ami minimum 5%-ban tartalmaz biopamutot.

Tudj meg többet erről a tanúsítványról

RECYCLED CLAIM STANDARD

Ezek a szabványok a termékek újrahasznosított rosttartalmát igazolják. A tanúsítványt egy független testület adja ki azoknak a gyártóknak, akiknek a termékei összetételükben legalább 5% újrahasznosított rostot tartalmaznak.

A Recycled Claim Standard 100 jelölést olyan termékek kaphatják meg, amelyek minimum 95%-ban tartalmaznak újrahasznosított anyagokat.

Más esetekben, amikor az újrahasznosított anyagtartalom kevesebb, mint 95%, a terméket a Recycled Claim Standard Blended jelöléssel láthatják el.

Tudj meg többet erről a tanúsítványról

VEGÁN és VEGETÁRIÁNUS

Ez a tanúsítvány ételekre, ipari és kozmetikai termékekre vonatkozik. A jelölés bizonyosságot ad arról, hogy a termék semmilyen szinten nem tartalmaz állati eredetű összetevőket.

Vegán – a termék nem tartalmaz állati nyersanyagot és ilyen anyagok a gyártási folyamat során sem voltak használva. Továbbá nem tartalmaznak állati származékokat sem.

Vegetáriánus – a termék nem tartalmaz állati nyersanyagot és a gyártási folyamat során sem használtak ilyen anyagokat. Bár állati származékokat tartalmazhatnak, mint például a selyem, a méz, a tej vagy a tojásszármazékok (kivéve a ketrecben tartott tyúkok tojásainak származékai).

Tudj meg többet erről a tanúsítványról

INTERTEK

Egy nemzetközi minőségi védjegy, amelyet független tesztlaboratóriumok adnak ki, köztük az Intertek Testing Laboratory. A termékeken látható jelölés megerősíti, hogy az megfelel az európai biztonsági előírásoknak, valamint a minőségi és teljesítménykövetelményeknek.

Az Intertek tesztlaboratóriumok alaposan ellenőrzik a termékek biztonságosságát, tartósságát, működőképességét és használhatóságát, mielőtt egy termék megkapná a minőségjelzést. Az ellenőrzés kiterjed a termékek a gyártási folyamat során való ellenőrzésére is.

Tudj meg többet erről a tanúsítványról

TÜV Rheinland CERTIFIED

A TÜV Rheinland független tanúsító szervezet által kibocsátott nemzetközi minőségi jegyek. A minőségi jel megerősíti, hogy egy adott termék átesett a tesztelési és tanúsítási folyamaton, és az megfelel az európai biztonsági előírásoknak, valamint a termék minőségére és teljesítményére vonatkozó követelményeinek.

A TÜV Rheinland egység a minőségjelzés megadása előtt alaposan ellenőrzi a termékeket a biztonság, a tartósság, a funkcionalitás és a használhatóság szempontjából. Az ellenőrzés kiterjed a termékek a gyártási folyamat során való ellenőrzésére is.

Tudj meg többet erről a tanúsítványról

Miért érdemes a Pepco-ban vásárolni?

Közel vagyunk hozzád

Közel 350 üzlet az ország egész területén.

Mindig alacsony árak

A Pepco-ban mindent megtalálsz, amire szükséged van, a legalacsonyabb áron.

Széles választék

A Pepco-ban széles termékválaszték vár, hogy a család összes tagja megtalálja kedvenc darabjait.

Vásároljon fenntartások nélkül

A vásárlástól számított 30 napon belül a pénzvisszafizetési garancia keretein belül bármelyik Pepco magyarországi üzletben lehetőséged van a termékek cseréjére, vagy amennyiben nem találsz kedvedre való terméket a vásárlás összegét is visszatérítjük.