Remek ajánlat játékokra! A második termék árából 50% kedvezményt kapsz! / Az ajánlat 2024.05.15-től 2024.06.02-ig tart

Kedvencek

Az én üzletem

0
Otthon
Gyerek
Női
Férfi
Játékok
Kisállatok
Baba
Különleges alkalmak

Ár

0 ft
13000 ft

Tárolódobozok – ideális otthoni és irodai tárolásra

Praktikus és stílusos tárolódobozokat keresel? A Pepco-nál különböző méretű, formájú és színű dobozok széles választékát találod, melyek megfelelnek igényeidnek. Nálunk választhatsz különböző anyagokból, például kartonból, műanyagból, fából és fémből készült dobozokat. Különböző stílusú dobozokat kínálunk, a moderntől a hagyományosig, így könnyen megtalálhatod a tökéletes dobozt a Te belső teredhez.

Tároló dobozok széles választéka

Felejtsd el a ruhatáradban lévő rendetlenséget! A tárolódobozok rendkívül praktikus megoldások bármely belső térben. Használhatod őket ruhák tárolására játék, ékszer, cipő, kozmetikumok és sok más dolog tárolásra is.

Tárolódobozok többféle típusban és méretben kaphatók, a különféle rendszerezési igényekhez. A Pepco-nál műanyag, karton, fém, fa és textil tárolódobozokat találhatsz. A műanyag dobozok tartósak és ellenállnak a nedvességnek, így ideális párás helyeken történő tárgyak tárolására. A kartondoboz könnyű és könnyen szállítható, gyakran használják ritkábban használt tárgyak tárolására. A fémdoboz viszont robusztus és extra védelmet nyújt, ideális értékes vagy törékeny tárgyak tárolására.

A Pepco-ban többek között a következőket találhatod meg:

  • Óratartó dobozok: helyezd órádat elegáns tokba, így védettek és elegánsak maradnak.
  • Műanyag dobozok: tartós és praktikus, ideális a különböző tárgyak tárolására a lakásban.
  • Játékdobozok: rendezd be gyermeked szobáját színes játékdobozainkkal.
  • Zsebkendődobozok: praktikus és esztétikus, ideális a zsebkendő tárolására a fürdőszobában vagy az autóban.
  • Fadobozok: elegáns fadobozainkkal elegánsabbá teheted otthonodat.
  • Piperés dobozok: tarts rendet a pipereasztalon a kozmetikumok tárolására alkalmas dobozainkkal.

A dobozok változatos méretekben kaphatók, a kicsi, ékszernek vagy egyéb apróságnak szánt dobozoktól kezdve, a ruháknak, cipőknek vagy szerszámoknak szánt nagyobb dobozokig. Ezeknek köszönhetően könnyedén hozzáigazíthatod a dobozokat a tárgy méretéhez és a rendelkezésre álló helyhez. Léteznek moduldobozok is, amelyek a méretbeli rugalmasságukkal lehetővé teszik a készletekben való kombinálást, így a lehető legjobban kihasználható a rendelkezésre álló tárolóhely.

Óra- és ékszerdobozok

Az óra- és ékszerdoboz nélkülözhetetlen azok számára, akiknek fontos a kiegészítők rendszerezése. Az óradobozok nemcsak a karcolásoktól és a sérülésektől védenek, hanem segítenek rendben tartani az óragyűjteményt is. Lehetővé teszik az órák biztonságos és rendezett tárolását, így minden alkalomra könnyen kiválaszthatod a megfelelő modellt.

Az ékszerdoboz lehetővé teszi, hogy kedvenc ékszereidet elkülönítsd és egy helyen tárold. A különböző rekeszeknek és szervezőknek köszönhetően rendet tarthatsz és könnyen hozzáférhetsz az ékszerekhez a mindennapokban.

Ruha- és cipőtároló dobozok

A ruha – és cipődobozok rendkívül hasznosak a ruhatár rendszerezéséhez és tárolásához. Az általában puha anyagból vagy átlátszó műanyagból készült ruhadobozok lehetővé teszik a ruhák tárolását, miközben megóvják őket a portól és a nedvességtől. Könnyen rendszerezheted a ruhákat típus vagy évszak szerint, így könnyebben tarthatod rendben a ruhatárad.

A cipődobozok ideális megoldást jelentenek azoknak, akiknek nagy cipőgyűjteményük van. Védelmet nyújtanak a por és a sérülések ellen, és helyet takarítanak meg a szekrényben a cipők függőleges tárolási módszerével. A dobozokat a különböző méreteknek és kialakításoknak köszönhetően az igényedhez és a lakberendezéshez igazíthatod.

Miért érdemes a Pepco-ban vásárolni?

Közel vagyunk hozzád

Közel 350 üzlet az ország egész területén.

Mindig alacsony árak

A Pepco-ban mindent megtalálsz, amire szükséged van, a legalacsonyabb áron.

Széles választék

A Pepco-ban széles termékválaszték vár, hogy a család összes tagja megtalálja kedvenc darabjait.

Vásároljon fenntartások nélkül

A vásárlástól számított 30 napon belül a pénzvisszafizetési garancia keretein belül bármelyik Pepco magyarországi üzletben lehetőséged van a termékek cseréjére, vagy amennyiben nem találsz kedvedre való terméket a vásárlás összegét is visszatérítjük.