Az én üzletem
LOADER
Menü
Termékek
KEDVES VÁSÁRLÓINK, ÜZLETEINK NYITVATARTÁSI RENDJE A KORMÁNYRENDELET ÉRTELMÉBEN MEGVÁLTOZOTT. ÜZLETEINK PONTOS NYITVATARTÁSÁRÓL A LENTI LINKRE KATTINTVA TÁJÉKOZÓDHATSZ:

Mi hajt minket?

Nálunk a vásárlók a legfonotosabbak. Fejlődésünk mozgatórugója, hogy minél jobban megfeleljünk vásárlóink elvárásának. Mindent megteszünk, hogy a lehető legjobb árakon, széles termékkínálattal és barátságos személyzettel találkozzanak vevőink.
01

Missziónk

Küldetésünk biztosítani, hogy vásárlóink a lehető legalacsonyabb áron hozzájussanak mindazokhoz a termékekhez, amelyekre szükségük lehet a mindennapok során, családjuk felöltöztetéséhez, otthonuk dekorálásához vagy a háztartásuk vezetéséhez.
02

Víziónk

Európa legjobb, legnagyobb, legolcsóbb és legismertebb ruházati és lakberendezési diszkont márkájává váljunk.
03

Stratégiánk

Fenntartható és kiegyensúlyozott működésre törekszünk. A fő fejlődési irányra koncentrálunk: kollégáinkra és vásárlóinkra, ellátási láncra, folyamatokra valamint a termékkínálatra.

A számok magukért beszélnek!

A dinamikus fejlődésünk 1999 óta töretlen. Az első PEPCO üzletek 2004-ben nyitották meg kapuikat Lengyelországban. Ma több mint 2000 PEPCO üzlet van Európában!

Tevékenységünk széles skálájának és annak köszönhetően, hogy folyamatosan ügyelünk működési költségeink alacsonyan tartására, jó minőségű termékeket tudunk megfizethető áron kínálni egyre több helyen.

> 19 millió

VÁSÁRLÓ HAVONTA

> 600

FŐ A LENGYERORSZÁGI KÖZPONTBAN

> 20 ezer

DOLGOZÓ EURÓPA 13 ORSZÁGÁBAN

> 2 ezer

ÜZLET EURÓPA 13 ORSZÁGÁBAN

> 20 év

TÖRETLEN FEJLŐDÉS

> 200 m2

RAKTÁRFELÜLET EURÓPÁBAN


Mindenkihez el szeretnénk jutni

Minden évben átlagosan harminc új helyszínen nyitunk üzletet, és minimum két új európai piacra lépünk be. Csak a legutóbbi évtizedet tekintve a PEPCO dolgozóinak a száma tízszeresére nőtt.

 

Nem csak arra törekszünk, hogy elérhető áron kínáljuk termékeinket, hanem arra is, hogy a lehető legszélesebb termékskálát biztosítsuk.

Üzletek száma egyes országokban:

Lengyelország
1007
Csehország
217
Szlovákia
116
Románia
302
Magyarország
188
Szlovénia
28
Horvátország
81
Litvánia
52
Lettország
34
Észtország
23
Bulgária
56
Olaszország
5
Szerbia
5

PEPCO üzletek teljes száma Európában: *

2114

Történetünk egy igazi sikertörténet!

2020

Üzleteket nyitunk Olaszországban és Szerbiában.

Lengyelországban az 1000. PEPCO üzlet megnyitását ünnepeljük
2019

Bulgária is csatlakozik a PEPCO családhoz.

2018

Megjelenünk Lettországban és Észtországban.

2017

Üzleteket nyitunk Horvátországban, Szlovéniában és Litvániában.

2016

Nem egész két év alatt megduplázzuk üzleteink számát - megnyitjuk az ezredik PEPCO üzletet Európában.

2015

Már Romániában és Magyarországban is látogathatók a PEPCO üzletek.

2014

Az ötszázadik PEPCO üzlet megnyitását ünnepeljük.

od 2013

Lengyelországon határain túl is várják vásárlóikat.

Megjelenik a PEPCO Csehországban és Szlovákiában.
2007

Megnyílik a századik PEPCO üzlet.

2004

Megnyílik az első 14 PEPCO üzlet olyan városokban, mint például: Poznań, Bydgoszcz vagy Gdańsk.

1999

Az üzletlánc megalapításának kezdete.

Dolgozóink a PEPCO márka névjegyei!

Dolgozóinak köszönhetően fejlődik dinamikusan a márka. A dolgozókat támogatva segíti a cég , hogy tanulhassanak és fejlődhessenek.

Az európai PEPCO hálózat több mint 20 000 munkavállalót foglalkoztat, ebből több mint 600 fő a poznańi központban, több mint 1000 fő pedig az elosztóközpontokban dolgozik. A jelenlévő dolgozók között még vannak olyanok, akik 1999-ben a néhány tíz fős csapatban kezdték meg cégünk fejlesztését. Többek között ennek köszönhető, hogy tevékenységünk skálája ellenére meg tudjuk őrizni a családias, nyitott légkört.

Korábban öt éven keresztül egy piacért voltam felelős, most pedig a dél-európai régió értékesítési igazgatójaként nyolc különböző ország tartozik az irányításom alá. Ez remek tapasztalatot nyújt, hiszen a megközelítéseket ismerhetek meg.
Amikor egy PEPCO-n kívül álló személy a több mint 20 éve töretlen, sikeres fejlődés alapjáról kérdez engem, mindig azt válaszolom: kiváló dolgozók és a munkahelyi légkör az alap, amely a céget vezérlő öt értéken alapul: tisztelet, becsület, együttműködés, lelkesedés és fejlődés. Mivel az első naptól kezdve a PEPCO-nál dolgozom, ezt tapasztalom nap mint nap.
A PEPCO a nemzetközi együttműködés színtere. Megbízható emberek dolgoznak itt, akik minden nap hihetetlen elkötelezettséget mutatnak, és sikereket szeretnének elérni. Az IT osztályon mindenkire szüntelenül új kihívások és új projektek várnak. Nálunk az az uralkodó szemlélet, hogy tanulunk a hibákból, a hibákat tanulási és fejlődési lehetőségnek tekintjük.
Egy olyan cégnél dolgozva, amely nem spórol az eszközökön és gondoskodik a legfiatalabbak fejlődéséről és oktatásáról, a dolgozók megvalósíthatják társadalmi projekt ötleteiket – ez minden olyan ember álma, aki szeretne a vállalati társadalmi felelősségvállalás területén tevékenykedni.

Légy részese sikerünknek!

Dolgozói juttatások
Szakmai kihívások
Fejlődési lehetőség
Képzési rendszer
Nemzetközi környezet
Barátságos hangulat
Dolgozói kedvezmény
Béren kívüli juttatások
...és sok minden más!

Karitativ munka

PEPCO a fókuszt a hátrányos helyzetű gyermekek oktatására, felzárkoztatására és a szabadidejük minőségi eltöltésére helyezi. Együttműködünk közhasznú szervezetekkel, karitatív programokat szervezünk, önkéntes tevékenységet végzünk. Valamennyi olyan országban, ahol működünk, különféle kezdeményezéseink vannak.

 

A kemény munka meghozza gyümölcsét!

A PEPCO az egyik legjobban megbecsült márka vásárlók és piaci szakértők között!

Ezt bizonyítja az üzleteinkben vásárló több millió vevő, továbbá szakmai díjak és kitüntetések, melyeket minőségért, népszerűségért, megbízhatóságért és márka megítélésért kaptunk. Büszkék vagyunk minden dicséretre – ezek további fejlődésre ösztönöznek minket vásárlóink és dolgozóink javára.

Díjaink:

Gwiazda Jakości Obsługi 2019 (2019. szolgáltatás minőségi csillag)

A fogyasztók kiszolgálásának magas minőségéért adott kitüntetést a lengyel szolgáltatás minőségi program értékeli, amely egész évben vizsgálja a fogyasztók elégedettségét, és...
Czytaj więcej
A fogyasztók kiszolgálásának magas minőségéért adott kitüntetést a lengyel szolgáltatás minőségi program értékeli, amely egész évben vizsgálja a fogyasztók elégedettségét, és minden évben sok millió adatot dolgoz fel. A már sokadik alkalommal elvégzett kutatások is azt mutatják ugyanakkor, hogy a PEPCO ügyfelei barátságos és megbízható márkának tartanak minket.

Super Marka 2020

A lengyel piacon jelenleg jelen lévő legjobban fejlődő, legjobban felismerhető és leginnovatívabb márkáknak odaítélt kitüntetés. A PEPCO márka már sokadik alkalommal...
Czytaj więcej
A lengyel piacon jelenleg jelen lévő legjobban fejlődő, legjobban felismerhető és leginnovatívabb márkáknak odaítélt kitüntetés. A PEPCO márka már sokadik alkalommal nyerte el a 2020 SZUPER MÁRKA díjat minőség, megbízhatóság és márka megítélés tekintetében. A rangsorban értékelik: az egyes márkák piaci pozícióját és fejlődésüket, a termékek és szolgáltatások minőségét és a vásárlók bizalmát. A PEPCO márka különleges kitüntetést kapott a „Jó Márka – minőség, megbízhatóság...” program jubileumi kiadása keretében.

Az évtized márkája

A PEPCO márka különleges kitüntetést kapott a „Jó Márka – minőség, megbízhatóság, márka megítélés” program jubileumi kiadása keretében azért, mert rendszeresen...
Czytaj więcej
A PEPCO márka különleges kitüntetést kapott a „Jó Márka – minőség, megbízhatóság, márka megítélés” program jubileumi kiadása keretében azért, mert rendszeresen jelölve volt a 2009-2019. közötti időszakban. A PEPCO az egyetlen kitüntetett márka diszkontáruházak között, és a fogyasztók és piaci szakértők által legjobban megbecsült cégek egyike már tíz éve!

2019. szolgáltatás minőségi csillag

A fogyasztók kiszolgálásának magas minőségéért adott kitüntetést a lengyel szolgáltatás minőségi program értékeli, amely egész évben vizsgálja a fogyasztók elégedettségét, és...
Czytaj więcej
A fogyasztók kiszolgálásának magas minőségéért adott kitüntetést a lengyel szolgáltatás minőségi program értékeli, amely egész évben vizsgálja a fogyasztók elégedettségét, és minden évben sok millió adatot kutatások azt mutatják ugyanakkor, hogy a PEPCO vásárlói barátságos és megbízható márkának tartanak minket.

Super Marka 2019

A lengyel piacon jelenleg jelen lévő legjobban fejlődő, legjobban felismerhető és leginnovatívabb márkáknak odaítélt kitüntetés. A PEPCO márka már sokadik alkalommal...
Czytaj więcej
A lengyel piacon jelenleg jelen lévő legjobban fejlődő, legjobban felismerhető és leginnovatívabb márkáknak odaítélt kitüntetés. A PEPCO márka már sokadik alkalommal nyerte el a 2019 SZUPER MÁRKA díjat minőség, megbízhatóság és hírnév tekintetében. A rangsorban értékelik: az egyes márkák piaci pozícióját és fejlődésüket, a termékek és szolgáltatások minőségét és a vásárlók bizalmát.

Forbes Gyémántok 2018

Ez a Lengyelországban legdinamikusabban fejlődő vállalatok rangsora. A „Forbes” magazin szerkesztőségével egyeztetve és a Bisnode Polska felméréseken gyűjtött adatok alapján egy...
Czytaj więcej
Ez a Lengyelországban legdinamikusabban fejlődő vállalatok rangsora. A „Forbes” magazin szerkesztőségével egyeztetve és a Bisnode Polska felméréseken gyűjtött adatok alapján egy vállalati adatbázis készül azokról a vállalatokról, amelyek pozitív jelölve.

Gwiazda Jakości Obsługi 2018 (2018. szolgáltatás minőségi csillag)

A fogyasztók kiszolgálásának magas minőségéért adott kitüntetést a lengyel szolgáltatás minőségi program értékeli, amely egész évben vizsgálja a fogyasztók elégedettségét, és...
Czytaj więcej
A fogyasztók kiszolgálásának magas minőségéért adott kitüntetést a lengyel szolgáltatás minőségi program értékeli, amely egész évben vizsgálja a fogyasztók elégedettségét, és minden évben sok millió adatot dolgoz fel. A már sokadik alkalommal elvégzett kutatások azt mutatják ugyanakkor, hogy a PEPCO vásárlói barátságos és megbízható márkának tartanak minket.

Super Marka 2018

A lengyel piacon jelenleg jelen lévő legjobban fejlődő és legjobban felismerhető márkáknak odaítélt kitüntetés. A PEPCO márka már sokadik alkalommal kapott...
Czytaj więcej
A lengyel piacon jelenleg jelen lévő legjobban fejlődő és legjobban felismerhető márkáknak odaítélt kitüntetés. A PEPCO márka már sokadik alkalommal kapott nagyon magas értékelést, és nyerte el ezáltal a 2018 SZUPER MARKA díjat minőség, megbízhatóság és márka elismertség tekintetében. A rangsorban értékelik: az egyes márkák piaci pozícióját és fejlődésüket, a termékek és szolgáltatások minőségét és az ügyfelek bizalmát.

AI Excellence Award 2017

A nagy presztízsű Best Retailer of the Year 2017 és az AI Excellence Award a 2017-es év legnagyobb eredményéért: 1000 üzlet...
Czytaj więcej
A nagy presztízsű Best Retailer of the Year 2017 és az AI Excellence Award a 2017-es év legnagyobb eredményéért: 1000 üzlet megnyitása. A díjakat az AI Global Media ítéli oda.

Super Marka 2017

A lengyel piacon jelenleg jelen lévő legjobban fejlődő és legjobban felismerhető márkáknak odaítélt kitüntetés.
A lengyel piacon jelenleg jelen lévő legjobban fejlődő és legjobban felismerhető márkáknak odaítélt kitüntetés.

Gwiazda Jakości Obsługi 2017 (2017. szolgáltatás minőségi csillag)

A fogyasztók kiszolgálásának magas minőségéért adott kitüntetést a lengyel szolgáltatás minőségi program értékeli.
A fogyasztók kiszolgálásának magas minőségéért adott kitüntetést a lengyel szolgáltatás minőségi program értékeli.

Forbes Gyémántok 2017

A „Forbes” magazin szerkesztőségével egyeztetve a Bisnode Polska cég már tizedik alkalommal készítette el az ország legdinamikusabban fejlődő cégek összeállítását. Olyanokét,...
Czytaj więcej
A „Forbes” magazin szerkesztőségével egyeztetve a Bisnode Polska cég már tizedik alkalommal készítette el az ország legdinamikusabban fejlődő cégek összeállítását. Olyanokét, amelyek az utóbbi három évben a leggyorsabban növelték értéküket. A kitüntetett cégek rangsorában a Nagy-Lengyelország régióban a PEPCO nyerte el az első helyet.

Retailers' Awards 2016 (2016. kiskereskedelmi díjak)

A Retail Awards (kiskereskedelmi díjak) Lengyelország egyik legnagyobb eseménye, Közép-Kelet-Európa több száz legfontosabb befektetője és fejlesztője gyűlik össze rajta minden évben....
Czytaj więcej
A Retail Awards (kiskereskedelmi díjak) Lengyelország egyik legnagyobb eseménye, Közép-Kelet-Európa több száz legfontosabb befektetője és fejlesztője gyűlik össze rajta minden évben. A PEPCO nyert Best Expansion (legjobb terjeszkedés) kategóriában, Marcin Stańko operatív igazgatónkat pedig nevezték az Év menedzsere díjra.

Dobra Marka 2016 (2016. Jó Márka)

Ezt a kitüntetést a leginnovatívabb, legjobban fejlődő és legjobban felismerhető lengyel márkák kapják. A rangsorban értékelik: az egyes márkák piaci pozícióját...
Czytaj więcej
Ezt a kitüntetést a leginnovatívabb, legjobban fejlődő és legjobban felismerhető lengyel márkák kapják. A rangsorban értékelik: az egyes márkák piaci pozícióját és fejlődésüket, a termékek és szolgáltatások minőségét és az ügyfelek bizalmát. A PEPCO itt egymás után harmadik alkalommal nyerte el a „Jó márka” címet.

Forbes Gyémántok 2016

Ez a Lengyelországban legdinamikusabban fejlődő vállalatok rangsora. Felméréseken gyűjtött adatok alapján egy vállalati adatbázis készül azokról a vállalatokról, amelyek pozitív hitelességi...
Czytaj więcej
Ez a Lengyelországban legdinamikusabban fejlődő vállalatok rangsora. Felméréseken gyűjtött adatok alapján egy vállalati adatbázis készül azokról a vállalatokról, amelyek pozitív hitelességi besorolást kapnak. A PEPCO sokadik alkalommal lett beválasztva.

Gepardy Biznesu 2015 (2015. Az üzleti élet gepárdjai)

A díjazottak listája a piaci értékben megfigyelhető növekedés alapján készül. Olyan cégek kerülnek az elemzésbe, amelyek az adott időszakban megfelelő bevételre...
Czytaj więcej
A díjazottak listája a piaci értékben megfigyelhető növekedés alapján készül. Olyan cégek kerülnek az elemzésbe, amelyek az adott időszakban megfelelő bevételre és nyereségre tettek szert, tőkéjük értéke pedig pozitív. Lengyel cégek pénzügyi eredményeit az Európai Üzleti Intézet elemzi.

Retailers' Awards 2014 (2014. kiskereskedelmi díjak)

A Gala CEE Retail Awards (kiskereskedelmi díjak) Lengyelország egyik legnagyobb kereskedelmi ingatlanos eseménye, Közép-Kelet-Európa több száz legfontosabb befektetője és fejlesztője gyűlik...
Czytaj więcej
A Gala CEE Retail Awards (kiskereskedelmi díjak) Lengyelország egyik legnagyobb kereskedelmi ingatlanos eseménye, Közép-Kelet-Európa több száz legfontosabb befektetője és fejlesztője gyűlik össze rajta minden évben. A PEPCO a 2014. év diszkont kiskereskedelmi kategóriagyőztese lett.