Kedvencek

Az én üzletem

0

Rólunk

A PEPCO egyet jelent a folyamatos fejlődéssel

Európai diszkonthálózat vagyunk, amely ruházatot kínál az egész családnak és termékeket otthonra, mindig kedvező áron.

Több mint húsz évvel ezelőtt indult a történetünk, amikor az első üzletünk megnyílt Lengyelországban. Jelenleg több mint tizenhárom európai országban vagyunk jelen. Gyermekruházati termékeink rendkívül népszerűek vásárlóink körében, de a dekorációs cikkeink is közkedveltek. Sikerünket az elkötelezett kollégáinknak és vásárlóinknak köszönhetjük.

Mi hajt minket?

Nálunk a vásárlók a legfonotosabbak. Fejlődésünk mozgatórugója, hogy minél jobban megfeleljünk vásárlóink elvárásának. Mindent megteszünk, hogy a lehető legjobb árakon, széles termékkínálattal és barátságos személyzettel találkozzanak vevőink.
01

Missziónk

Küldetésünk, hogy biztosítsuk vásárlóink számára, hogy a lehető legkönnyebben juthassanak hozzá mindazokhoz a termékekhez, amelyekre szükségük lehet a mindennapok során a családjuk felöltöztetéséhez, az otthonuk dekorálásához vagy a háztartásuk vezetéséhez.
02

Víziónk

Célunk Európa legjobb, legnagyobb, legolcsóbb és legismertebb ruházati- és lakberendezési diszkontmárkájává válni.
03

Stratégiánk

A stratégiánk gyakorlati elemekre épül, amikkel egyszerűbbek, olcsóbbak, jobbak és nagyobbak lehetünk. Így biztosítva a megfelelő üzleti kultúrát, üzletfejlesztési modellt, továbbá ideális munkakörnyezetet és karriert a munkavállalóink számára, akik velünk együtt tudnak fejlődni.

A számok magukért beszélnek!

> 28 millió

VÁSÁRLÓ HAVONTA

> 1000

FŐ A LENGYERORSZÁGI KÖZPONTBAN

> 29 ezer

DOLGOZÓ EURÓPA 18 ORSZÁGÁBAN

> 3 ezer

ÜZLET EURÓPA 18 ORSZÁGÁBAN

> 20 év

TÖRETLEN FEJLŐDÉS

> 250 ezer m2

RAKTÁRFELÜLET EURÓPÁBAN

Mindenkihez el szeretnénk jutni

Minden évben átlagosan harminc új helyszínen nyitunk üzletet, és minimum két új európai piacra lépünk be. Csak a legutóbbi évtizedet tekintve a PEPCO dolgozóinak a száma tízszeresére nőtt.  
Nem csak arra törekszünk, hogy elérhető áron kínáljuk termékeinket, hanem arra is, hogy a lehető legszélesebb termékskálát biztosítsuk.

Üzletek száma egyes országokban:

Lengyelország
1265
Csehország
287
Szlovákia
146
Románia
448
Magyarország
248
Szlovénia
39
Horvátország
122
Litvánia
82
Lettország
60
Észtország
36
Bulgária
156
Olaszország
162
Szerbia
125
Spanyolország
207
Ausztria
73
Németország
54
Görögország
23
Portugália
14
Bosznia és Hercegovina
15

 

 

A PEPCO, mint kiskereskedelmi márka a Pepco Csoporthoz tartozik. A vállalat elkötelezett amellett, hogy vásárlóinak – különösen a kisebb költségkerettel rendelkező családoknak – biztosítsa azon általános árucikkeket, amire otthonukban a mindennapok során szükségük van, lakásdekorációs, ruházati és FMCG kategóriákban.

Legyen szó a PEPCO-ról, a Poundland-ről vagy a Dealz-ről, a csoport kisebb és nagyobb üzletei több, mint 4000 helyi bevásárlóközpontban, főutcán, és bevásárlóparkban várja vásárlóit, mintegy 19 európai országban.

Történetünk egy igazi sikertörténet!

2023

Megjelenünk Portugáliában és Bosznia-Hercegovinában.

2022

Németországban és Görögországban is megnyitottuk első üzletünket!

2021

Spanyolország és Ausztria is csatlakozik a PEPCO családhoz!

2020

Üzleteket nyitunk Olaszországban és Szerbiában.

Lengyelországban az 1000. PEPCO üzlet megnyitását ünnepeljük
2019

Bulgária is csatlakozik a PEPCO családhoz.

2018

Megjelenünk Lettországban és Észtországban.

2017

Üzleteket nyitunk Horvátországban, Szlovéniában és Litvániában.

2016

Nem egész két év alatt megduplázzuk üzleteink számát - megnyitjuk az ezredik PEPCO üzletet Európában.

2015

Már Romániában és Magyarországban is látogathatók a PEPCO üzletek.

2014

Az ötszázadik PEPCO üzlet megnyitását ünnepeljük.

2013-tól

Lengyelországon határain túl is várják vásárlóikat.

Megjelenik a PEPCO Csehországban és Szlovákiában.
2007

Megnyílik a századik PEPCO üzlet.

2004

Megnyílik az első 14 PEPCO üzlet olyan városokban, mint például: Poznań, Bydgoszcz vagy Gdańsk.

1999

Az üzletlánc megalapításának kezdete.

Dolgozóink a PEPCO márka névjegyei!

Dolgozóinak köszönhetően fejlődik dinamikusan a márka. A dolgozókat támogatva segíti a cég , hogy tanulhassanak és fejlődhessenek.

A PEPCO hálózat több mint 26 000 munkavállalót foglalkoztat, ebből több mint 1000 fő a poznańi központban, ugyanennyi pedig a magyar és lengyel elosztóközpontokban dolgozik. 2021-ben a Forbes a PEPCO-t választotta a legjobb munkáltatónak Lengyelországban. Munkavállalóink – sok más tényező mellett – leginkább a vállalaton belüli légkör, a személyes kapcsolatok, a fejlődési lehetőségek, valamint a munkakörülmények miatt értékelnek minket.

Korábban öt éven keresztül egy piacért voltam felelős, most pedig a dél-európai régió értékesítési igazgatójaként nyolc különböző ország tartozik az irányításom alá. Ez remek tapasztalatot nyújt, hiszen új megközelítéseket ismerhetek meg.
Amikor egy PEPCO-n kívül álló személy a több mint 20 éve töretlen, sikeres fejlődés alapjáról kérdez engem, mindig azt válaszolom: kiváló dolgozók és a munkahelyi légkör az alap, amely a céget vezérlő öt értéken alapul: tisztelet, becsület, együttműködés, lelkesedés és fejlődés. Mivel az első naptól kezdve a PEPCO-nál dolgozom, ezt tapasztalom nap mint nap.
A PEPCO a nemzetközi együttműködés színtere. Megbízható emberek dolgoznak itt, akik minden nap hihetetlen elkötelezettséget mutatnak, és sikereket szeretnének elérni. Az IT osztályon mindenkire szüntelenül új kihívások és új projektek várnak. Nálunk az az uralkodó szemlélet, hogy tanulunk a hibákból, a hibákat tanulási és fejlődési lehetőségnek tekintjük.
Egy olyan cégnél dolgozva, amely nem spórol az eszközökön és gondoskodik a legfiatalabbak fejlődéséről és oktatásáról, a dolgozók megvalósíthatják társadalmi projekt ötleteiket – ez minden olyan ember álma, aki szeretne a vállalati társadalmi felelősségvállalás területén tevékenykedni.
Közel 10 éve vagyok a Pepco család tagja. Nem számítottam rá, hogy ennyire szeretni fogom a munkámat. Gyakornoki munkával kezdtem, az iskola befejezése után egy rövid kalandnak kellett lennie, ma pedig üzletvezető-helyettes vagyok. Ez a munka nagy megelégedéssel tölt el, és hálás vagyok a fejlődési lehetőségért, amelyet minden betöltött pozíciómban maximálisan kihasználtam.
Pályafutásomat a Pepcónál üzletvezetőként kezdtem, ezt a pozíciót a mai napig betöltöm. A Pepcónak köszönhetően lehetőségem van olyan területeken fejlődni, mint például: csapat irányítása különböző üzletekben, üzletnyitások koordinálása, valamint trénerként új vezetők workshopjain.

Légy részese sikerünknek!

Dolgozói juttatások
Szakmai kihívások
Fejlődési lehetőség
Képzési rendszer
Nemzetközi környezet
Barátságos hangulat
Dolgozói kedvezmény
Béren kívüli juttatások
...és sok minden más!

Karitatív munka

PEPCO a fókuszt a hátrányos helyzetű gyermekek oktatására, felzárkoztatására és a szabadidejük minőségi eltöltésére helyezi. Együttműködünk közhasznú szervezetekkel, karitatív programokat szervezünk, önkéntes tevékenységet végzünk. Valamennyi olyan országban, ahol működünk, különféle kezdeményezéseink vannak.

 

Fenntartható fejlődés

Vállalkozásunkat fenntartható módon kívánjuk folytatni, több fő fejlesztési területre összpontosítva.

Beleértve az alkalmazottakat és az ügyfeleket, az ellátási láncot és az üzletet támogató infrastruktúrát.

A kemény munka meghozza gyümölcsét!

Superbrands