Kedvencek (0)

Az én üzletem

0

Tányérok, tálak és egyéb edények

Otthon
Gyerek
Női
Férfi
Játékok
Kisállatok
Baba
Különleges alkalmak

Ár

0 ft
13000 ft

Tányérok, tálak és egyéb edények

A Pepco-nál arra törekszünk, hogy tányérok, tálak és egyéb edényeink nemcsak magas minőségűek legyenek, hanem elérhető árakon is kaphatók legyenek, így tökéletes választást jelentenek minden háztartás számára.

Tányérok, tálak és egyéb edények elengedhetetlen részei minden konyhának és étkezőnek. Használhatók ételek, snackek és italok tálalására. A Pepco-nál széles méret-, forma- és anyagválasztékban kaphatók, így biztosan megtalálod az igényeidnek megfelelő edénykészletet.

A mindennapi ebédektől a különleges alkalmakig, edényeink tökéletesek a különböző ételek szolgáltatására. Kínálatunkban különböző stílusok találhatók – a klasszikus, fehér porcelán tányéroktól a modern, színes és mintás edényekig. Minden készletet gondosan válogattunk össze, hogy kielégítsék a különböző igényeket és illjenek mindenféle belső térbe, hozzáadva a karakterüket és finomságukat.

A Pepco-nál minden edényt tartósság és funkcionalitás szem előtt tartásával készítünk. Csak a legjobb anyagokat használjuk, mint a magas minőségű porcelán vagy az erős kerámia, ami hosszú távú használatot biztosít kockázat nélkül a sérülésekre vagy a minták kopására. Tányérok és tálak szintén a mindennapi kényelmes használatra lettek tervezve – könnyen tisztíthatók és gyakran alkalmasak mosogatógépben és mikrohullámú sütőben való használatra. Termékeink választásával olyan edényekbe fektetsz be, amelyek sokáig szolgálnak majd.

Mély tányérok és edények: ideálisak levesekhez és ebédekhez

Mély tányérok és mély edények elengedhetetlen elemei minden konyhának, különösen, amikor levesek, pörköltek vagy más folyékony állagú ételek szolgáltatásáról van szó. Ezért érdemes megvizsgálni az ebédtányérok és leveses edények különböző típusait, hogy kiválasszuk azokat, amelyek a legjobban megfelelnek otthonunkban.

A leveses edények között érdemes figyelmet fordítani a leveses tálkákra, amelyek kisebbek a mély tányéroknál és ideálisak a leves adagok előételként történő szolgáltatásához. A leveses tálkák különböző anyagokból készülhetnek, mint például porcelán, kerámia, üveg vagy melamin, és a választás az egyéni preferenciák és szükségletek függvénye.

Étkészletek: az ebédtől a desszertig

Az ebédkészlet nélkülözhetetlen eleme minden konyhának, amely lehetővé teszi az étkezés elegáns és funkcionális szolgáltatását. Az étkezőkészletek előnyei:

  • Komplexitás: az ebédkészlet tartalmazza az összes szükséges elemet a különböző ételek szolgáltatásához, az előételektől a desszertekig.
  • Esztétikum: a stílusos készletek eleganciát és bájt adnak minden asztalhoz, a különböző alkalmaktól függetlenül.
  • Funkcionalitás: az étkezőkészletek különböző szükségletekre vannak szabva, például a desszerttányér ideális édességek szolgáltatásához.

Az étkezőkészletek használata mindennapi étkezéseket és elegáns fogadásokat is magában foglal. Komplexitásuknak és esztétikumuknak köszönhetően az ebédkészlet és a desszerttányér minden helyzetben megállja a helyét. A stílusos készletek kiváló ajándék lehetnek különböző alkalmakra, mint például esküvő vagy évforduló.

Tudjuk, hogy minden konyha és étkező saját, egyedi stílussal rendelkezik, ezért kínálatunk tányérokban, tálakban és egyéb edényekben ilyen változatos. Széles választékot kínálunk mintákban és színekben, a finom, pasztell árnyalatoktól a intenzív, kifejező színekig és mintákig. Kínálatunkban megtalálhatóak a kis snack tányérok, a nagy ebédtányérok, a mély tálak és az elegáns tálcák is.

A tányérok, tálak és egyéb edények gyűjteménye a Pepco-nál kiváló választás mindazoknak, akik praktikus, ugyanakkor esztétikus megoldásokat keresnek konyhájukba és étkezőjükbe. Széles termékválasztékot kínálunk, amelyek ötvözik a funkcionalitást, tartósságot és modern dizájnt, tökéletesen illeszkedve a különböző dekorációs stílusokhoz. A klasszikus fehér tányéroktól a színes tálakon át az elegáns edénykészletekig – mindenki talál valamit, ami tökéletesen illeszkedik otthoni igényeihez. Szeretettel várunk, hogy ismerkedj meg kínálatunkkal és válaszd ki azokat a tökéletes edényeket, amelyek minden étkezést stílusosabbá és kellemesebbé tesznek.

Miért érdemes a Pepco-ban vásárolni?

Közel vagyunk hozzád

Közel 350 üzlet az ország egész területén.

Mindig alacsony árak

A Pepco-ban mindent megtalálsz, amire szükséged van, a legalacsonyabb áron.

Széles választék

A Pepco-ban széles termékválaszték vár, hogy a család összes tagja megtalálja kedvenc darabjait.

Vásároljon fenntartások nélkül

A vásárlástól számított 30 napon belül a pénzvisszafizetési garancia keretein belül bármelyik Pepco magyarországi üzletben lehetőséged van a termékek cseréjére, vagy amennyiben nem találsz kedvedre való terméket a vásárlás összegét is visszatérítjük.