Remek ajánlat játékokra! A második termék árából 50% kedvezményt kapsz! / Az ajánlat 2024.05.15-től 2024.06.02-ig tart

Kedvencek

Az én üzletem

0

Segítségnyújtó központ

Kapcsolatfelvételi űrlap

Vásárlóink elégedettsége nagyon fontos számunkra. Ha kérdésed, észrevételed vagy kétségeid vannak, írj nekünk – csapatunk segítséget nyújt bármilyen kérdésben.

Adatkezelő: a személyes adatok kezelője a Pepco Hungary Kft, budepesti székhellyel, címe 1138 Budapest, Váci út 178., 3. Emelet.

Az adatkezelés célja: válaszadás és kapcsolatfelvétel a vásárlói megkereséssel kapcsolatban.

Az adatfeldolgozás jogalapja: a GDPR 6. cikk (1) bekezdésének a) pontja alapján hozzájárul az adatok felhasználásához és információk küldéséhez, mint az adatkezelő kapcsolattartáshoz kapcsolódó jogos érdekéhez.

Az adatkezelés időszaka: az adatkezelés egészen addig zajlik, amíg a megkeresésre történő válaszadáshoz az szükséges, illetve amíg a megkeresésben foglaltakra megoldás nem születik.

Az adatfeldogozók: az Adatkezelő a válaszadáshoz adatfeldolgozókat vehet igénybe, amelyek a rendelkezésre bocsájtott személyes adatok feldolgozását a mindenkor hatályos jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően végzik.

Az adatok megadásának kötelezettsége: A személyes adatok megadása önkéntes, de kötelező a válaszadáshoz és kapcsolatfelvételhez.

Érintettek jogai: Joga van ahhoz, hogy adataihoz hozzáférjen és megismerje azokat, továbbá az adatok helyesbítéséhez, felhasználásának korlátozásához, törléséhez, visszavonásához.

További információ: Adatvédelmi politika.

* Szükséges Mezők

Kollekcióink

Ruhák és kiegészítők

Hupikék Törpikék

Otthoni kiegészítők

Modern Virágok

Miért érdemes a Pepco-ban vásárolni?

Közel vagyunk hozzád

Közel 350 üzlet az ország egész területén.

Mindig alacsony árak

A Pepco-ban mindent megtalálsz, amire szükséged van, a legalacsonyabb áron.

Széles választék

A Pepco-ban széles termékválaszték vár, hogy a család összes tagja megtalálja kedvenc darabjait.

Vásároljon fenntartások nélkül

A vásárlástól számított 30 napon belül a pénzvisszafizetési garancia keretein belül bármelyik Pepco magyarországi üzletben lehetőséged van a termékek cseréjére, vagy amennyiben nem találsz kedvedre való terméket a vásárlás összegét is visszatérítjük.