Kedvencek (0)

Az én üzletem

0

Poszterek képkeretek és fal dekorációk

Otthon
Gyerek
Női
Férfi
Játékok
Kisállatok
Baba
Különleges alkalmak

Ár

0 ft
13000 ft

Képkeretek és képek

Képkeretek és képek az elengedhetetlen elemek a belső terek kialakításában, amelyek lehetővé teszik kedvenc emlékeink és műalkotásaink kiállítását. Szükségleteinknek és ízlésünknek megfelelően választhatunk a különböző típusú keretek közül, amelyek tökéletesen illeszkednek a helyiség berendezéséhez.

Hiszünk abban, hogy a falak dekorálása több mint csak képek vagy fényképek felakasztása. Ez egy módja annak, hogy kifejezzük önmagunkat és személyes jellegűvé tegyük környezetünket. Ezért választékunkat sokszínűségre és személyre szabhatóságra terveztük.

Kicsi és nagy képkeretek, amelyek a falra akaszthatóak, remek módot jelentenek a belső tér díszítésére és kedvenc emlékeink kiállítására. Szükségleteinknek és ízlésünknek megfelelően választhatunk a különböző típusú keretek közül, amelyek tökéletesen illeszkednek a helyiség berendezéséhez.

Képkeretek a falon

A képhez illő keret kiválasztása a belsőépítészeti dekoráció kulcsfontosságú eleme. Figyelni kell a keret színének összehangolására a képpel, valamint a keret stílusának a helyiség berendezéséhez való illesztésére.

Érdemes figyelembe venni a keret méretét és a paszpartu használatát is, amely egy speciális karton keretezés, ami eleganciát kölcsönöz a képnek és kiemeli annak értékét. A keretnek 2-3 centiméterrel szélesebbnek és magasabbnak kell lennie, mint a kép vagy a festmény, hogy elegendő védelmet biztosítson, és a lehető legjobb fényben mutassa be a képet vagy a festményt.

A keretek különböző anyagokból készülhetnek, beleértve a fát, a fémet, a műanyagot és az üveget:

  • A fa a legnépszerűbb választás, mivel tartós és könnyen karbantartható;
  • A fém tartósabb, mint a fa keretek, és ellenáll a körülményeknek;
  • A műanyag a legolcsóbb választás, és könnyen karbantartható;
  • Az üveg elegáns és stílusos megjelenést kölcsönöz a képeknek és festményeknek.

Képgaléria és fényképek a falon

A Pepco üzleteiben találsz finom, absztrakt kompozíciókat, amelyek ideálisak a modern terekhez, valamint klasszikusabb, tájképi vagy portré műveket, amelyek eleganciát és nemes megjelenést hoznak otthonoába. Minden képet gondosan válogattunk ki, hogy inspiráljon, gazdagítsa az esztétikai élményt, és egyedi hangulatot teremtsen minden helyiségben.

A falon lévő fényképek galériájának létrehozása remek módja a belső tér díszítésének és kedvenc emlékeink kiállításának. Ezt megtehetjük multi-keret segítségével, amely lehetővé teszi több kép egymás melletti felakasztását, létrehozva egy összhangzó és esztétikai kompozíciót. Érdemes figyelembe venni a keretek megfelelő elrendezését a falon, valamint a keretek színeinek és stílusainak a belső terekhez való illesztését.

A falak képkeretekkel való dekorálása remek módja a belső tér díszítésének és kedvenc emlékeink kiállításának. Kísérletezhetünk a keretek különböző elrendezéseivel, létrehozva kedvenc pillanatainkat és finom díszítéseket. A képkeretekben különféle típusú képek mutatnak jól, mint például plakátok, nagyobb képek, fekete-fehér felvételek.

A Pepco képkeretek és festmények kollekciója széles választékot kínál stílusokból, méretekből és színekből, amelyek lehetővé teszik, hogy kiállítsa a legértékesebb emlékeit és műalkotásait. A minimalista keretektől, amelyek kiemelik az enteriőr modernitását, a díszesebb modellekig, amelyek ideálisak a klasszikus elrendezésekhez – mindenki számára kínálunk valamit, ami tökéletesen illeszkedik az ízléséhez és szükségletéhez. A keretek nem csak a képek és festmények megőrzésének és bemutatásának módjai, hanem kiváló dekoratív elemek is, amelyek személyes jelleget és melegséget adnak minden helyiségnek.

A Pepco-nál arra törekszünk, hogy termékeink funkcionálisak, minőségiek és vonzó designnal rendelkezzenek, ami ideális választássá teszi őket mindazok számára, akik fel akarják pezsdíteni belső tereiket. Szeretettel várunk, hogy megismerkedj a képkeretek és festmények kínálatunkkal, hogy létrehozhass saját emlékeid galériáját, amely örömöt szerez a szemnek és a szívnek.

 

Miért érdemes a Pepco-ban vásárolni?

Közel vagyunk hozzád

Közel 350 üzlet az ország egész területén.

Mindig alacsony árak

A Pepco-ban mindent megtalálsz, amire szükséged van, a legalacsonyabb áron.

Széles választék

A Pepco-ban széles termékválaszték vár, hogy a család összes tagja megtalálja kedvenc darabjait.

Vásároljon fenntartások nélkül

A vásárlástól számított 30 napon belül a pénzvisszafizetési garancia keretein belül bármelyik Pepco magyarországi üzletben lehetőséged van a termékek cseréjére, vagy amennyiben nem találsz kedvedre való terméket a vásárlás összegét is visszatérítjük.