Remek ajánlat játékokra! A második termék árából 50% kedvezményt kapsz! / Az ajánlat 2024.05.15-től 2024.06.02-ig tart

Kedvencek

Az én üzletem

0

Kérdések és válaszok

Kérdésed van és nem találtál választ a weboldalunkon? Olvasd el az alábbi listát!

Üzletek

Próbáld ki üzletkeresőnket! Itt találsz egy térképet az összes Pepco üzlettel.

Üzleteink közvetlen elérhetőségei/telefonszámai cégszabályzatunk értelmében nem publikusak. Amennyiben bármilyen egyéb kérdése merülne fel, kérjük látogasson el az adott üzletbe, vagy keresse Ügyfélszolgálatunkat: ugyfelszolgalat@pepco.eu (hétfő-péntek: 9:00-15:00).

Kérjük használd Pepco üzletkeresőnket. Itt találsz egy térképet az összes magyarországi Pepco üzletről, pontos címmel és a nyitvatartási idővel.

A kezdetektől arra koncentráltunk, hogy tökéletes elhelyezkedésű és berendezésű üzleteket hozzunk létre vásárlóinknak. Üzlethálozatunk elég széleskörű ahhoz, hogy a lehető legkönnyebben biztosítson közvetlen hozzáférést mindazokhoz a termékekhez, amelyre szükséged lehet. Ezért termékeinket csak üzleteinkben tudod megvásárolni, nem rendelkezünk online áruházzal.

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy fejlesszük üzletláncunkat. Törekszünk rá, hogy a lehető legtöbb helyen jelen legyünk, hogy így még közelebb lejessünk vásárlóinkhoz. Bízunk benne, hogy hamarosan ünnepélyesen megnyithatjuk a te lakóhelyed közelében is üzletünket.

A felül a menüsoron található egy legördülő lista, mely tartalmazza az összes országot, ahol üzleteink található. A weboldal angol nyelvű változatában is elérhető a Pepco üzletkereső. A menüpontban meg tudod tekinteni, hogy hol található üzletünk az egyes országokban, ahol jelen vagyunk.

Üzleteinkbe kizárólag kistestű kutyákat engedünk be hordozóban!

Pénzvisszatérítés, panasz, jótállás

Pénzvisszafizetési garancia mindegyik üzletünkben elérhető. 30 nap áll rendelkezésedre, hogy bármely magyarországi Pepco üzletbe az általad nem használt terméket visszavidd eredeti csomagolásában ép címkével és a vásárlást igazoló nyugtával. További információt a Pénzvisszafizetési garanciáról itt találsz.

Igen, a termékeket bármely Pepco üzletbe visszaviheted. Itt olvashatsz többet erről.

Sajnos erre nincs mód. A bizonylat szükséges a pénzvisszafizetési garancia érvényesítéséhez, mivel azon a visszavételhez szükséges információk szerepelnek. E nélkül nem tudjuk készletre venni az általad visszahozott terméket.

Sajnos erre nincs mód. A terméket érintetlenül, az eredeti csomagolásában és termék címkével, eladható állapotban tudjuk visszaváltani üzleteinkben.

Egyes termékeket higiénia okok miatt nem áll módunkban visszacserélni. A teljes listát ITT találod.

Amennyiben jogosult vagy a pénzvisszafizetési garanciára, úgy a terméket visszavesszük, és fizetéssel megegyezző formában visszatérítjük a termék vételárát. Készpénzes fizetés esetén a készpénzben a helyszínen megtérítik kollégák a termék vétálárát, míg bankkártyás fizetés esetén a vásárláskor használt kártyára kerül jóváírásra az ellenérték. Bankkártyás visszatérítés esetén, a termék visszavételét követő 30 napon belül jóvá kell íródjon a fizetéskor használt bankkártyához tartozó bankszámlaszámon.

A vásárlás dátumától számított 12 hónapon belül jogodban áll szavatossági igényedet benyújtani a bármely nem teljes értékű, rejtett hibás nem tartós fogyasztási cikk esetén. A tartós fogyasztási cikk és 10.000 ft feletti termékek esetén a szavatossági időszak két év, a vásárlástól számított 12 hónap után a vásárlónak bizonyítania kell, hogy a termék már a vásárláskor hibás volt. A jótállási idő lejártát követően a második év végig reklamációt tudsz benyújtani üzleteinkben.

Reklamációt bármely Pepco üzletben tudsz tenni. Hozd el a hibás terméket, mutasd be a vásárlást igazoló dokumentumot (bizonylat, számlakivonat), vagy hozz egy tanút, aki megerősíti a vásárlást, majd tölts ki egy panasztételi nyomtatványt! A panaszt a törvényileg előírt 14 napos határidőn belül feldolgozzuk. További információt ITT találsz.

Amennyiben a panaszt elutasították és a döntést nem fogadod el, jogodban áll fellebbezni. A folyamatra ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint az egyszerű panasztételre.

Amennyiben élni szeretnél a pénzvisszafizetési garanciával, úgy erre a vásárlást követő 30 napon belül van lehetőséged a teljes értékű termékek esetében, mely a használat nyomát nem viseli, továbbá az eredeti árcédula nem került eltávolításra. A pénzvisszagarancia érvényesítése érdekében vásárlást igazoló bizonylatot be kell mutatnod a kollégáknak, mivel a blokkon a visszavételhez elengedhetlen információkat tartalmaz. Abban az esetben, ha a vásárláskor nem ismert minőségi probléma merül fel a termék használatát közben, úgy szavatossági vagy jótálássi igényt tudsz benyújtani. A vásárlás dátumától számított fél éven belül jogodban áll szavatossági igényedet benyújtani a bármely nem teljes értékű, rejtett hibás nem tartós fogyasztási cikk esetén. A tartós fogyasztási cikk és 10.000 ft feletti termékek esetén a szavatossági idő egy év, mely alatt a vásárlás dátumától számított egy éven belül jogodban áll jótálási igényedet benyújtanai bármely nem teljes értékű termék esetén. A jótálási idő lejártát követően a második év végig reklamációt tudsz benyújtani üzleteinkben.

A panaszokat a nyomtatványon keresztül lehet benyújtani, amely elérhető weboldalunkon, az ügyfelszolgalat@pepco.hu címre küldött üzenettel, vagy közvetlenül tudsz benyújtani, továbbá bármely üzletünkben a formanyomtatvány kitöltésével.

Sajnos bankkártyás visszatérítés esetén kizárólag a vásárláskor használt bankkártyára áll módunkban visszatéríteni a különbözetet. Így, attól eltérő bankkártyára a visszatérítés nem lehetséges.

Termékek

Nagyra értékeljük termékeink iránti érdeklődését. Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért, de jelenleg nem áll rendelkezésünkre üzletspecifikus elérhetőségi információ.

Kollégáink kérésre az adott nap végéig félre tudják tenni a terméket, amennyiben ezt személyesen jelzi az adott üzletben.

Az akciós újságban szereplő termékek bármely üzletünkben elérhető a promóció ideje alatt a készlet erejéig. Ez alól kivételt képeznek azon termékeink, melyet csak kiemelt üzleteinkben értékesítünk. Ezen termékek az akciós újságban csillaggal kerülnek megjelölésre.

Az akciós újság részét nem képező termékek, melyeket a honlapunkon bemutatunk nem minden üzletünkben elérhető. A weboldalon bemutatott termékek csak illusztrációk, melyek a valóságtól kis mértékben eltérhetnek. A termék elérhetőségéről és pontos készletről kérjük érdeklődj üzletünkben.

Üzleteinkbe hetente 3-4 alkalommal szállítunk árut. Az szállítások napjai üzletenként változhat.

Termékeinkről akciós újságunkból és online felületeinken, hivatalos Facebook profilunkon, az Instagramon oldalunkon vagy hírlevelünkből tájékozódhatsz. Ha még több inspirációra vágysz, látogass el különleges oldalunkra: inspiracio.pepco.hu!

Az aktuális leértékelésekről akciós újságunkból és online felületeinken, hivatalos Facebook profilunkon, az Instagramon oldalunkon vagy hírlevelünkből tájékozódhatsz.

Szolgáltatások és fizetés

Sajnáljuk, üzleteinkben ajándékkártya nem elérhető.

Üzleteinkben az Edenred utalványokat fogadunk el.

Igen, erről további információt ITT találsz.

Bármely Pepco üzletben kérhetsz áfás számlát. A számlákat a hatályos törvények alapján állítjuk ki.

Igen, van erre lehetőség. Kérlek, lépj kapcsolatba, ahol a terméket vásároltad, vagy lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal: ügyfelszolgalat@pepco.eu.

Nem, a blokkot csak egyszer, a vásárláskor nyomtatjuk ki, ezeket nem lehet másolni, vagy újra kiállítani.

Igen, az üzletben van használt elemgyűjtő.

Együttműködés

Keress fel minket a weboldalunkon található űrlap használatával. Jelöld be a „Ingatlanbérlés” opciót.

Keress fel minket a weboldalunkon található űrlap használatával. Jelöld be a „Ügyfélszolgálat” opciót. Az üzeneted a megfelelő részleghez továbbítjuk.

Üzleteink aktuális állásajánlatai megtekinthetők weboldalunkon a Karrier menüpontban. Jelentkezésedet a weboldalunkon keresztül vagy közvetlenül abban az üzletben nyújthatod be, ahol dolgozni szeretnél. Ha bármilyen további kérdésed van a kiválasztási eljárással kapcsolatban, kérjük, használd a weboldalunkon elérhető kapcsolati űrlapot. Jelöld be a „Toborzás” opciót.

Irodánk aktuális állásajánlatai megtekinthetők weboldalunkon a Karrier menüpontban. Jelentkezésedet a weboldalunkon keresztül nyújthatod be. Ha bármilyen további kérdésed van a felvételi eljárással kapcsolatban, kérjük, használd a weboldalunkon elérhető kapcsolati űrlapot. Jelöld be a „Toborzás” címsort.

Elosztó központunk aktuális állásajánlatai megtekinthetők weboldalunkon a Karrier menüpontban. Jelentkezésedet a weboldalunkon keresztül vagy közvetlenül az elosztó központba nyújthatod be. Ha bármilyen további kérdésed van a kiválasztási eljárással kapcsolatban, kérjük, használd a weboldalunkon elérhető kapcsolati űrlapot. Jelöld be a „Toborzás” opciót.

Tekintsd meg weboldalunk Karrier menüpontját. Itt megtalálsz minden fontos információt a vállalatunk különböző területein és részlegein végzett munkáról. Ha bármilyen konkrét kérdésed van, töltsd ki a weboldalunkon elérhető Kapcsolat űrlapot. Jelöld be a „Toborzás” opciót.

Tekintsd meg weboldalunk Karrier menüpontját. Itt találsz információt a Pepco-nál végezhető gyakornoki munka és szakmai gyakorlat kapcsán, illetve állásajánlatokat ezekre a pozíciókra. Ha bármilyen konkrét kérdésed van, töltsd ki a weboldalunkon elérhető kapcsolat űrlapot. Jelöld be a „Toborzás” opciót.

Ha bármilyen konkrét kérdésed van a kiválasztási folyamattal kapcsolatban, kérjük, használd a weboldalunkon elérhető kapcsolat űrlapot. Jelöld be a „Toborzás” opciót.

Miért érdemes a Pepco-ban vásárolni?

Közel vagyunk hozzád

Közel 350 üzlet az ország egész területén.

Mindig alacsony árak

A Pepco-ban mindent megtalálsz, amire szükséged van, a legalacsonyabb áron.

Széles választék

A Pepco-ban széles termékválaszték vár, hogy a család összes tagja megtalálja kedvenc darabjait.

Vásároljon fenntartások nélkül

A vásárlástól számított 30 napon belül a pénzvisszafizetési garancia keretein belül bármelyik Pepco magyarországi üzletben lehetőséged van a termékek cseréjére, vagy amennyiben nem találsz kedvedre való terméket a vásárlás összegét is visszatérítjük.