Kedvencek (0)

Az én üzletem

0

Fürdőszobai textíliák

Otthon
Gyerek
Női
Férfi
Játékok
Kisállatok
Baba
Különleges alkalmak

Ár

0 ft
13000 ft
Szűrés:

Törölközők: kicsi, nagy, fürdőtörölközők

Törölközők elengedhetetlen elemei minden fürdőszobának. Pótolhatatlanok fürdés, kéz- és arcmosás közben. A Pepco kínálatában széles méret-, szín- és anyagválasztékban elérhetőek, így biztosan megtalálhatod a számára tökéletes törölközőt. Minden törölközőnket a legmagasabb minőségű anyagokból készítjük, ami garantálja azok tartósságát és hosszú távú szépségmegőrzését. Minőségi elkötelezettségünk azt jelenti, hogy minden törölköző puhán és tartósan marad még sok mosás után is. A Pepco-ban megtalálhatóak a bőr számára biztonságos törölközők, amelyek ideálisak még az érzékeny bőrűeknek vagy allergiásoknak is.

Törölköző típusok

A törölközőket három fő kategóriába sorolhatjuk: kicsi, nagy és fürdőtörölközők.

  • A kis törölközők ideálisak a kezek és arc törölközésére. Különböző méretekben kaphatók, 30×30 cm-től 50×50 cm-ig.
  • A nagy törölközők ideálisak az egész test törölközésére. Különböző méretekben kaphatók, 70×140 cm-től 100×150 cm-ig. Méreteik miatt tökéletesek test takarására a fürdés után, vagy mint alátét a nyugágyon vagy a strandon.
  • A fürdőtörölközők nagyok és puha anyagból készülnek, így kényelmet biztosítanak a fürdés során. Különböző méretekben kaphatók, 70×140 cm-től 100×180 cm-ig. Egy ilyen méretű fürdőtörölköző lehetővé teszi a test kényelmes beburkolását, miközben nem foglal túl sok helyet a fürdőszobában vagy a strandtáskában.

A törölköző kiválasztása függ annak felhasználásától. Ha mindennapi használatra keres törölközőt, válasszon pamutból vagy frottírból készültet. Ha fürdőtörölközőt keres, válasszon frottír pamutból vagy bambuszból készültet. Ha utazáshoz keres törölközőt, válasszon mikroszálas terméket.

Színes fürdőtörölközők

A különböző típusú törölközők közül a fürdőtörölközők különleges helyet foglalnak el. Nemcsak a fürdőszoba elengedhetetlen elemei, hanem hozzájárulhatnak a fürdés kényelméhez és élvezetéhez is.

A színes fürdőtörölközők kiváló módja annak, hogy életet és energiát vigyen a fürdőszobába. Az egyéni preferenciáknak megfelelően választhatsz a különböző színek közül. A törölköző színének a fürdőszoba stílusához való illesztéséhez figyelembe kell venni a helyiségben domináló törölközőszíneket, valamint a fürdőszobai kiegészítőket és tartozékokat. Így harmonikus és összehangolt belső megjelenést érhetünk el.

A színeken túl figyelmet érdemelnek a mintás fürdőtörölközők is, amelyek karaktert és egyediséget adhatnak a fürdőszobának. Az ízlésnek megfelelően választhat különböző minták közül, mint például geometriai, virágos vagy absztrakt minták. A fürdőszoba kialakításának stílusához illesztett törölköző kiválasztásához figyelembe kell venni a helyiségben domináló motívumokat és formákat. Így látványos és összehangolt belső megjelenést érhetünk el. Érdemes figyelembe venni a simán mintázott törölközőket is, amelyek eleganciát és osztályt adhatnak a fürdőszobának.

Fürdőtörölköző szettek kiváló választás azok számára, akik értékelik a stílusosságot és az esztétikát a fürdőszobájukban. Egy fürdőtörölköző szett vásárlása időt és pénzt takaríthat meg, mivel nem kell külön-külön keresni az egymáshoz illő törölközőket. Ráadásul egy fürdőtörölköző szett egységes megjelenést biztosít a fürdőszobának, ami növeli annak esztétikáját. Érdemes megjegyezni, hogy egy fürdőtörölköző szett remek ajándékötlet lehet, például friss házasoknak.

A mindennapi használatra ideális kis törölközőktől a luxust és kényelmet biztosító nagy fürdőtörölközőkig. A Pepco-nál számos színben és mintában kaphatók törölközők, amelyek lehetővé teszik, hogy könnyen összehangold őket fürdőszobád stílusával.

Miért érdemes a Pepco-ban vásárolni?

Közel vagyunk hozzád

Közel 350 üzlet az ország egész területén.

Mindig alacsony árak

A Pepco-ban mindent megtalálsz, amire szükséged van, a legalacsonyabb áron.

Széles választék

A Pepco-ban széles termékválaszték vár, hogy a család összes tagja megtalálja kedvenc darabjait.

Vásároljon fenntartások nélkül

A vásárlástól számított 30 napon belül a pénzvisszafizetési garancia keretein belül bármelyik Pepco magyarországi üzletben lehetőséged van a termékek cseréjére, vagy amennyiben nem találsz kedvedre való terméket a vásárlás összegét is visszatérítjük.