-50% a második termék árából KIJELÖLT TÁROLÓKRA ÉS SZENNYESTARTÓKRA

Kedvencek (0)

Az én üzletem

0

Babajátékok

Otthon
Gyerek
Női
Férfi
Játékok
Kisállatok
Baba
Különleges alkalmak

Ár

0 ft
13000 ft
Szűrés:

Babajátékok

A babajáték nemcsak örömforrás, hanem a kisgyermekek fejlődését támogató eszköz, így kulcsfontosságú. A Pepco-nál a babajátékok széles választékát találod meg, amelyek biztonságosak, oktató jellegűek és a baba fejlődésének különböző szakaszaihoz igazodnak. Olyan termékeket kínálunk, amelyek stimulálják a gyermekek érzékeit, fejlesztik a motoros készségieket és játékosan tanítóak. Az élet első napjaitól az első születésnapig támogatják játékaink a kicsik mindenoldalú fejlődését.

A Pepco babajátékok vásárlása kiváló választás azoknak a szülőknek, akik minőségi termékeket keresnek megfizethető árakon. A Pepco olyan babajátékok széles választékát kínálja, amelyeket gondosan úgy terveztek, hogy a kisgyermekek fejlődését életük minden szakaszában támogassák. Játékaink biztonságosak és tartósak, nem mérgező anyagokból készülnek, így a legkisebbek számára is megfelelőek. A Pepco-nál egyaránt megtalálod a klasszikus érzékszervi játékokat, amelyek stimulálják a gyermekek érzékeit, és a modern interaktív játékokat, amelyek aktív játékra és tanulásra ösztönöznek.

A Pepco az a hely, ahol különböző típusú játékok megtalálhatod a gyermeked különböző igényeihez és preferenciáihoz igazodó, személyre szabott termékeket is. A fából készült, tartós és környezetbarát babajátékoktól kezdve a fürdőjátékokig, amelyek élvezetesebbé teszik a vízben töltött időt. Termékeink nem csak funkcionálisak, hanem esztétikusak is, így bármilyen alkalomra tökéletes ajándékot jelentenek. Ha ellátogatsz a hagyományos boltjainkba, számíthatsz széles választékra és a barátságos személyzet segítségére, amely segít kiválasztani a tökéletes játékot kisgyermeked számára. A Pepco-val olyan játékokat vehetsz gyerekednek, amelyek nemcsak szórakoztatják, hanem tanítják is őket, és támogatják a fejlődésüket.

Melyik babajátékot válasszuk?

A babának szánt megfelelő játékok kiválasztása a gyermek korától és fejlődési szintjétől függ. Íme néhány javaslat:

  • Játékok 0-3 hónapos babáknak: az élet első hónapjaiban érdemes olyan játékokat választani, amelyek stimulálják az érzékeket. A babának szánt érzékszervi játékok kiváló választásnak bizonyulnak, mivel segítik a tapintás, a látás és a hallás fejlődését. A színes csörgők, puha plüssállatok és kontrasztos könyvek ideális ötletek.
  • Játékok 6 hónapos babáknak: ahogy a kisgyermeked elkezdi aktívabban felfedezni a világot, érdemes neki szánt interaktív játékot venni. Ez a fajta játék reagál az érintésre és a mozgásra, ami felfedezésre ösztönzi a gyermeket. A fa babajátékok és a Montessori játékok elősegítik a kézügyesség és a szem-kéz koordináció fejlődését.
  • Játék egyéveseknek: az egyévesek szeretik az olyan játékokat, melyek lehetővé teszik számukra az aktív játék tevékenységet. A fürdőjátékok, az interaktív könyvek és a kirakós játékok mind nagyszerű lehetőségek arra, hogy lefoglalják a kisgyermeket, és támogassák kognitív és motoros fejlődését.

Miért érdemes a Pepco játékait választanod?

A Pepco a babajátékok széles választékát kínálja, amely a magas minőséget megfizethető árral ötvözi. Játékaink biztonságosak, tartós anyagokból készülnek, és megfelelnek minden biztonsági előírásnak. A Pepco-nál mindig megtalálod az alkalmas játékot minden alkalomra – otthonra, fürdőzésre és a séták során. Akár fából készült babajátékokat, akár interaktív játékokat vagy érzékszervi játékokat keresel, üzletünk minden igényét kielégíti gyermekednek.

Látogass el hagyományos üzleteibe, ahol megtekintheted a babajátékok széles választékát, és kiválaszthatod a gyermeked igényeinek leginkább megfelelőt. A Pepco-val olyan játékokat biztosíthatsz gyermekednek, melyek támogatják fejlődését, szórakozást nyújtanak és biztonságosan használhatóak. Győződj meg termékeink vonzó árairól és kiváló minőségéről!

Miért érdemes a Pepco-ban vásárolni?

Közel vagyunk hozzád

Közel 350 üzlet az ország egész területén.

Mindig alacsony árak

A Pepco-ban mindent megtalálsz, amire szükséged van, a legalacsonyabb áron.

Széles választék

A Pepco-ban széles termékválaszték vár, hogy a család összes tagja megtalálja kedvenc darabjait.

Vásároljon fenntartások nélkül

A vásárlástól számított 30 napon belül a pénzvisszafizetési garancia keretein belül bármelyik Pepco magyarországi üzletben lehetőséged van a termékek cseréjére, vagy amennyiben nem találsz kedvedre való terméket a vásárlás összegét is visszatérítjük.