Remek ajánlat játékokra! A második termék árából 50% kedvezményt kapsz! / Az ajánlat 2024.05.15-től 2024.06.02-ig tart

Kedvencek

Az én üzletem

0

Műanyag tárolók

Otthon
Gyerek
Női
Férfi
Játékok
Kisállatok
Baba
Különleges alkalmak

Ár

0 ft
13000 ft

Műanyag tárolóedények – ideális otthoni és kerti tárolásra

Praktikus és sokoldalú tárolóedényeket keresel? A Pepco műanyag tárolok tökéletes megoldást jelentenek mindenki számára! A kínálatban megtalálhatod a műanyag tárolók széles választékát, különböző méretekben, formákban és színekben, melyeket igényeidhez igazíthatsz.

A műanyag tárolók rendkívül praktikusak és sokoldalúak. Ruha, textília, játék, szerszám, és akár virág tárolására is használhatod őket. A fedeles műanyag dobozok tökéletesen alkalmasak a gyerekjátékok tárolására. A nagyméretű, fedeles műanyag tárolok ideálisak olyan szezonális tárgyak tárolására, mint karácsonyi dekorációk a vagy a kerti szerszámok.

Műanyag tárolok – erős, tartós és univerzális

A műanyag tárolóedények felbecsülhetetlen értékűek a különböző tárgyak rendszerezéséhez és tárolásához. Sokoldalúságuk és tartósságuk nélkülözhetetlenné teszi őket a mindennapi életben.

A Pepco műanyag tartók kiváló minőségű műanyagból készülnek, amely ellenáll a sérüléseknek és könnyen tisztítható. Különböző háztartási kiegészítők, szerszámok, játékok vagy ruhák tárolására használhatók. A tartalom elkülönítésének és megjelölésének köszönhetően ezek a tárolok segítik a rend fenntartását és a tér rendezését bármely helyiségben. Használatuk lehetővé teszi a hulladék mennyiségének csökkentését, mert újrafelhasználhatók, ami összhangban van a környezetvédelemmel.

Melyik műanyag tárolóedényt válasszuk?

Ha szerszámok vagy háztartási kiegészítők tárolására kerül sor, jobb, ha olyan tárolókat választunk, amelyek robusztusabbak, például vastagabb műanyagból vagy megerősített élekkel készültek. Egy másik fontos tényező a tartály mérete és formája. A nagyméretű tárolók ideálisak lehetnek szezonális ruhák vagy nagyobb tárgyak tárolására, míg a kisebb tárolók praktikusabbak a kisebb tárgyak elkülönítésére.

A tárolók méretei különböző tárgyakhoz igazíthatók, a kisebbektől, amelyek kisebb tárgyak tárolására szolgálnak, a nagyobbakig, amelyekben elférnek a nagy mennyiségű anyagok, pl. paplanok vagy plédekA 600 x 400 x 150 mm-es tárolók például akár 30 literes térfogatra is képesek, így nagyobb tárgyak tárolására is alkalmasak. A kisebb méretű, 195 x 80 x 65 mm-es tárolók ideálisak lehetnek az otthoni vagy irodai kisebb kiegészítők rendszerezésére.

Érdemes megemlíteni, hogy a tárolók egymásra rakhatóak, vagy zárhatóak, ami megkönnyíti a rendben tartásukat és helyet takarít meg. A tároló megválasztásnál az esztétikára is érdemes odafigyelni – az egységes színű tárolókra, vagy a feliratozási lehetőségre, mely segít a dolgok elrendezésében és könnyebb megtalálásukban.

A Pepco-nál megtalálod a tökéletes műanyag tárolókat, amelyek segítenek az otthoni rendszerezésben. Változatosságot, praktikumot és esztétikus kialakítást biztosítunk, hogy a legigényesebb ügyfelek elvárásának is megfeleljünk.

Miért érdemes a Pepco-ban vásárolni?

Közel vagyunk hozzád

Közel 350 üzlet az ország egész területén.

Mindig alacsony árak

A Pepco-ban mindent megtalálsz, amire szükséged van, a legalacsonyabb áron.

Széles választék

A Pepco-ban széles termékválaszték vár, hogy a család összes tagja megtalálja kedvenc darabjait.

Vásároljon fenntartások nélkül

A vásárlástól számított 30 napon belül a pénzvisszafizetési garancia keretein belül bármelyik Pepco magyarországi üzletben lehetőséged van a termékek cseréjére, vagy amennyiben nem találsz kedvedre való terméket a vásárlás összegét is visszatérítjük.