Tartalomjegyzék:

  1. Ismerd meg Liv Lee-t!
  2. Mitől kiemelkedő az új Pepco by Liv Lee kollekció?
  3. Botanikus motívumok modern módon egyenesen a Pepco-tól!
  4. Éleszt fel belső tereidet a Pepco Liv Lee dekorációs kollekciójával

Üdvözlünk egy olyan világban, ahol a Pepco lenyűgöző új kollekciójában összetalálkozik a természet és a kreativitás, Liv Lee által megtervezve. A kollekció minden darabjának élénk színei és organikus motívumai a természet szépségét invitálják otthonodba, lenyűgöző, művészi menedékké változtatva a mindennapi tereket. Fedezd fel, hogyan ötvözi ez az egyedülálló kollekció a funkcionális designt a természet vad vonzerejével.

Ismerd meg Liv Lee-t!

Liv Lee ausztrál művész, aki munkáival bizonyítja, hogy az alkalmazott művészet lehet egyszerre friss és eredeti. Liv Lee a helyi tájakból és növényvilágból merít ihletet, munkái tele vannak expresszív színekkel és egyedi formákkal, amelyek a természet szépségét rendkívül hitelesen és rendhagyó módon tükrözik.

Liv Lee stílusát a növények, a virágok és ábrázolásuk laza, szinte játékos megközelítése jellemzi. Művein furcsán görbült banánok, lógó tulipánok vagy formátlan dinnyék láthatók, amelyek egyrészt mosolyra késztetnek, másrészt arra ösztönöznek, hogy értékeljük a természet tökéletlenségeit. A művész olyan műveket hoz létre, amelyek a nézőkben örömöt és nosztalgiát ébresztenek.

Miután marketing, PR és kommunikációs tanulmányokat folytatott, Liv úgy döntött, hogy visszatér kreatív gyökereihez. 2020-ban elhagyta a hangos Sydney-t, hogy néhány évvel később visszatérjen szülővárosába, Port Macquarie-ba, ami tovább erősítette művészi érzékenységét, és lehetővé tette számára, hogy teljesebben elmélyüljön a művészetben. A szintén művész édesapja befolyása felbecsülhetetlen volt korai művészi érdeklődésének kialakításában.

Liv Lee, egyedi stílusával és a társadalmi projektek iránti elkötelezettségével bizonyítja, hogy a művészet egyszerre lehet szép és hasznos. Művei nemcsak vásznakat, hanem olyan hétköznapi tárgyakat is díszítenek, mint párnák, törölközők, ágyneműk, táskák, pólók, valamint bögrék, poharak és tányérok.

A művésznő folyamatosan keresi az új utakat, hogy munkáit a széles közönség számára is vonzóvá tegye, ugyanakkor megőrizze mélyen személyes jellegét. Liv Lee számára a PEPCO-val való együttműködés a címzettek széles körének elérését jelenti, számunkra pedig egyszerűen a művészlélekkel való kommunikációtiszta örömét és a lehetőséget, hogy ügyfeleinknek teljesen egyedi lakásdekorációkat kínálhassunk.

Infografika Liv Lee-ről és munkájáról

Mitől kiemelkedő az új Pepco by Liv Lee kollekció?

A Pepco by Liv Lee új kollekciója az ausztrál természetből merített inspirációnak köszönhetően kiemelkedik minden más közül. Fedezd fel, hogyan tükröződnek az ausztrál táj egyedi jellegzetességei ebben az egyedülálló lakberendezési kollekcióban!

  • Botanikai sokszínűség – a kollekció az ausztrál flóra gazdagságából merít, olyan növényi motívumokat használva, mint az eukaliptusz és a banksia. Ezeket az egyedi növényeket minták és hímzések formájában értelmezik újra textíliákon, kerámiákon és üvegeken, egyedi és felismerhető projekteket hozva létre.
  • Tájak – a sivatagi outback-től a nedves esőerdőkön át, a lenyűgöző tengerpartokig, a kollekció minden egyes darabja az ausztrál tájak által inspirált színeket és textúrákat tükrözi, mélységet és változatosságot kölcsönözve az egyes tárgyaknak.
  • Intenzív napfény – a kollekció világos, élénk színpalettái azt tükrözik, hogy a természetes fény hogyan befolyásolja a színérzékelést Ausztráliában, merész és kifejező színkombinációkat kínálva.
  • Ökológiai tudatosság – A Pepco by Liv Lee kollekciója párbeszédet folytat a környezetvédelemről és a fenntartható fejlődésről, tükrözve Liv Lee elkötelezettségét a globális környezettudatosság divaton keresztüli előmozdítása iránt.

A Pepco by Liv Lee kollekció minden egyesdarabja nemcsak az ausztrál kultúrát és természetet tükrözi, hanem tudatos választás azoknak, akik értékelik a mindennapi életbe szőtt művészetet és a divat környezetbarát megközelítését.

Kattintható buton CTA-val az új Liv Lee és Pepco kollekcióhoz

Botanikus motívumok modern módon egyenesen a Pepco-tól!

Liv Lee művésznő Pepco számára készített elragadó kollekciója igazi tisztelgés a természet előtt, mindennapi háztartási tárgyakba szőve.

A színes, botanikus motívumokba merülő művész munkássága a termékek széles skáláján tükröződik, melyek bármilyen belső teret élettel teli térré varázsolnak általa. Az ágyneműk kifejező virágai a nyári kerteket idézik, míg a csészék és a tányérok dinamikus mintái minden étkezést igazi kis ünneppé varázsolnak. A művész keze által díszített üvegek és kerámiák nemcsak funkcionális edények, hanem kis műalkotások is, amelyek feldobják az asztalt, és bájt kölcsönöznek a konyhai elrendezéseknek.

A Pepco új kollekcióját bemutató infografika, Liv Lee-vel együttműködve készült

A Liv Lee kollekció lakástextíliái azok számára készültek, akik a természet elemeit szeretnék otthonukba bevinni anélkül, hogy a modernitást feláldoznák. Az ausztrál növényvilág által inspirált mintákkal díszített párnák tökéletes díszei a nappalinak, harmonikusan illeszkednek a szoba gondtalan és laza hangulatához. A Liv Lee keze által díszített, kiváló minőségű ágynemű eredeti dísze a hálószobának, ami garantálja, hogy minden éjszakai alvás olyan lesz, mint egy séta az egzotikus növények között.

A Liv Lee kollekció darabjainak otthonodba való beillesztésével bármelyik helyiségedet könnyedén a nyugalom és a pihenés egzotikus hangulatú oázisává varázsolhatod. Egyedülálló wonki stílusa, ahol minden egyes levél és szirom egyedi formájú, a tökéletlen természet szépségére emlékeztet, és otthonosabbá és személyesebbé teszi otthonodat. Ez több, mint egy újabb lakberendezési kiegészítőkből álló kollekció! Ez egy meghívás egy olyan világba, ahol a természet találkozik a funkcionalitással és az esztétikával, teret adva a mindennapi örömnek és nyugalomnak.

A Liv Lee által képviselt wonka stílus olyan esztétikai koncepció, amely az egyszerűség, a szerénység és a tökéletlenség szépségét hangsúlyozza. Az organikus, nyers és rendkívül hiteles dolgokat értékelik. Minimalista megközelítés jellemzi, amely értékeli a hétköznapi tárgyak és természetes anyagok, például a fa, a kő és a kerámia kifinomult szépségét. Szintén fontos odafigyelni azegyes tárgyak, felületek részleteire, egyedi tulajdonságaira. A wonka stílus egy mélyebb életfilozófiára utal, amely a változékonyság, a tökéletlenség és a mulandóság elfogadására ösztönöz.

Tekintsd meg a Pepco üzletekben kapható összes lakásdíszt.

Éleszt fel belső tereidet a Pepco Liv Lee dekorációs kollekciójával

A Pepco Liv Lee által tervezett új dekorációs kollekció igazi lakoma az érzékszerveknek és a kreatív energia élénkítő lehelete, egyenesen Ausztrália szívéből. A kollekció minden egyes darabja a kreativitás és az eredetiség szinonimája. A Pepco által kínált élénk színek és organikus formák, amelyek a nappali, a hálószoba, a konyha és étkező textíliáit és dekorációit díszítik, készen állnak arra, hogy az egyediség és a művészi frissesség hangulatát vigyék otthonodba.

Nincs jobb módja az otthoni tér megváltoztatásának, mint a természet vizuális visszhangját tükröző akcentusok megjelenítése. A Liv Lee kollekció a szépség, a természet és a modern művészet szerelmeseinek szól, akik értékelik az ökológiai megközelítést. A sokféle ízlés és igény figyelembevételével tervezett Liv Lee-kollekció kiegészítői ideálisak a dízájn minden olyan rajongója számára, aki a minőség terén kompromisszumok nélkül szeretné magát szépséggel körülvenni.

Ha a Liv Lee kollekció kiegészítőivel veszed körül magad, az a személyes stílusodat és tudatos tervezési döntéseidet fejezi ki. Ünnepelj minden napot olyan művészi tárgyakkal körülvéve, amelyek a természet történetét hordozzák – mert ez az állandó inspiráció forrása. Hagyd, hogy belső tereid velünk együtt virágozzanak!