Tartalomjegyzék:

  1. Divatos és légies viszkóz szettek
  2. Tökéletes szett a forró napokra? 4 javaslat a kollekciónkból!
  3. 1. szett: casual look
  4. 2. szett: a klasszikus nyári szett
  5. 3. szett: elegáns rövidnadrág és felső
  6. Túlméretezett felsők és biciklis rövidnadrágok - 2024. nyarának kötelező darabjai

A 2024-es nyár nemcsak a várva várt napsütéses időjárást hozza magával, hanem az új divattrendeket is. Az idei szezonban a Pepco olyan kollekciót kínál Neked, amely tökéletesen ötvözi a könnyedséget, a kényelmet és a tökéletes stílust. Ezek a divatos viszkóz szettek nők és tinilányok számára, amelyek a nyári ruhatár alapjává válhatnak. Nézd meg, hogyan készítheted el a tökéletes outfitet a forró napokra, és milyen kiegészítők és lábbelik illenek a legjobban a nyaralás ruhatárába.

Divatos és légies viszkóz szettek

A viszkóz egy olyan anyag, amely egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően egyre népszerűbb, így ideális választás azok számára, akiknek fontos a kényelem és az elegancia. Ez egy szintetikus szövet, de természetes cellulóz alapanyagból készült, ami rendkívül puhává, könnyűvé és légiessé teszi, ideális a meleg napokra. A viszkóz tökéletesen illeszkedik a testhez, lágyan körbeöleli a sziluettet és kiemeli az alakot. A nedvességfelvevő képessége sokkal jobb, mint a pamuté, ami növeli a viselés kényelmét, különösen meleg időben. Ezenkívül a viszkóz gyönyörű, félig matt felületű, ami elegáns megjelenést kölcsönöz az ebből az anyagból készült ruhadaraboknak, így azok tökéletesek mind a mindennapi, mind a hivatalosabb alkalmakra.

A 2024-es nyári kollekciónkban számos ruhadarabot kínálunk ebből a könnyű és légáteresztő anyagból, amely pamut, viszkóz és elasztán keverékéből készül. Könnyű felsőkről és rövidnadrágokról van szó, amelyekből többszínű összeállításokat kombinálhatsz. Mindez univerzális és problémamentes, látványosan vonzó és kényelmes a szettek összeállítása során.

Sportos stílus a Pepco-tól! - infografika

Tökéletes szett a forró napokra? 4 javaslat a kollekciónkból!

A Pepco 2024-es nyári kollekciója divatos és légies viszkóz szettek széles választékát kínálja, amelyek tökéletesek a forró napokra.

1. szett: casual look

Mit szólnál egy rózsaszín szetthez? Kellemesen testhezálló, rövid ujjú felső és rövidnadrág – mindez puha pamut-viszkóz keverékből, amely remek választás a nyári sétákhoz vagy a barátokkal való találkozásokhoz. A szett viselhető fehér edzőcipővel casual stílusban, vagy magassarkú szandállal, hogy elegánsabbá tegye a megjelenést.

2. szett: a klasszikus nyári szett

A bézs felső és a bézs rövidnadrág klasszikus nyári készlet, amely sosem megy ki a divatból. Mindkét ruhadarab könnyű és légies, tökéletes a forró napokra. Ez a szett minden nap viselhető espadrille-vel vagy flip-flopokkal.

3. szett: elegáns rövidnadrág és felső

A szürke színben kapható elegáns rövidnadrágot hozzá illő felsővel párosítva kifinomult nyári megjelenést érhetünk el. Nagyszerű választás nyári partikhoz vagy üzleti megbeszélésekhez kevésbé hivatalos környezetben. Egy csinos magassarkú szandállal és minimalista ékszerekkel párosítva kiemelhető az öltözék elegáns jellege.

Válaszd ki kedvenc szettjeidet a Pepco kínálatából, keverd ahogy akarod, és élvezd a nyarat stílusosan!

Túlméretezett felsők és biciklis rövidnadrágok – 2024. nyarának kötelező darabjai

A 2024-es nyár legérdekesebb trendjei közé kétségtelenül a túlméretezett felsők és rövidnadrágok tartoznak. A laza, kényelmes felső és a biciklis nadrág olyan kombinációt alkotnak, amely kényelmet és mozgásszabadságot biztosít a forró napokon, miközben rengeteg lehetőséget kínál az egyéni stílus kifejezésére. A Pepco kínálatával könnyedén hozzáigazíthatod ezeket a darabokat az ízlésedhez, így bármilyen alkalomra különféle öltözékeket hozhatsz létre.

Íme néhány ötlet, hogyan viseljük a túlméretezett felsőket és a biciklis rövidnadrágot idén nyáron.

  • Lazán és szabadon – az oversize felső rendkívül kényelmes, és laza szabásának köszönhetően könnyedén alakíthatod ki stílusodat. A legegyszerűbb és legkényelmesebb módja ennek, ha lazán, további kiegészítők nélkül viseled. Párosíts egy túlméretezett felsőt egy biciklis rövidnadrággal, hogy hétköznapokra tökéletes, sportos megjelenést biztosíts. Adj hozzá kényelmes tornacipőt, és már kész is vagy – olyan megjelenésed van, amely a sétához és a vásárláshoz egyaránt megfelel.
  • Használd az övet a derék hangsúlyozására – ha nőiesebbé szeretnéd tenni az öltözéked, ráköthetsz egy övet a túlméretezett felsőre. A felső deréknál való összeszorítása nem csak a sziluettedet emeli ki, hanem az összképnek is elegáns jelleget kölcsönöz. Ez az összeállítás tökéletes a nyári baráti összejövetelekre vagy esti kirándulásokra. Egészítsd ki a megjelenésed egy szandállal és finom ékszerekkel.
  • Elöl csomózott póló – egy másik ötlet a túlméretezett felsővel való öltözködéshez az, hogy elöl csomót kötünk rá. Ez az egyszerű megoldás lehetővé teszi, hogy megrövidítse a felsőt, és határozottabb formát adjon neki, ami tökéletesen párosítható a szűk biciklis rövidnadrággal. Egy ilyen szett nemcsak divatos, hanem nagyon kényelmes is, tökéletes a strandra vagy egy hétvégi kirándulásra a városon kívül. Párosítsd ezt szalmakalappal és divatos napszemüveggel.
  • Hátul csomózott póló – az elöl csomózott póló alternatívája a hátul megkötött felső. Ez egy kissé diszkrétebb, de ugyanolyan feltűnő megoldás, amely modern megjelenést kölcsönöz. A hátul megkötött felső remekül mutat a biciklis nadrággal, harmonikus és stílusos párt alkotva. Adj hozzá egy könnyű espadrilles-t vagy egy szandált a nyári casual look-hoz.

Ha a Pepco legújabb kollekciójából választod a túlméretes felsőket és biciklis rövidnadrágokat, biztos lehetsz benne, hogy outfited  nemcsak divatos, hanem kényelmes is lesz. Kísérletezz különböző viselési módokkal, hogy felfedezd saját egyedi stílusodat idén nyáron!