-50% a második termék árából KIJELÖLT TÁROLÓKRA ÉS SZENNYESTARTÓKRA

Kedvencek (0)

Az én üzletem

0

Támogatjuk a Tanodák működését az ország több pontján

Együttműködünk többek között a következő szervezetekkel

Gyermekbarátok Társasága

A Gyermekbarátok Társasága (TPD) a legrégebbi lengyel közhasznú szervezet, amely a társadalmi kirekesztés veszélyével fenyegető környezetből származó gyermekek megsegítésével foglalkozik. Lengyelország egész területén rendelkezik létesítményekkel és nevelőintézetekkel. A Pepco és a Gyermekbarátok Társasága (TPD) már sok éve együttműködnek, ezáltal a napközik kis gondozottjai egész évben érdeklődésüket fejlesztő foglalkozásokon vesznek részt, szünidőben pedig nyári táborokba utaznak. A Pepco állandó kínálatában található speciális termék – jótékony macik – az ebből származó nyereség a Gyermekbarát Társaság projektjeinek a megvalósítására fordul.

Átlépés a Gyermekbarátok Társaságának weboldalára

Happy Kids

A Happy Kids Alapítvány minden évben „Happy Buszmegállót” szervez, amelyet a Pepco támogat. Minden nyáron „figlobuszok”, azaz mobil játszóterek járják a lengyel kisvárosokat és falvakat a gyermekek szórakoztatására. Az akcióban lengyel és külföldi önkéntesek vesznek részt, akik sportfoglalkozásokat, nyelvi foglalkozásokat tartanak és gondoskodnak róla, hogy jól szórakozzanak a legkisebbek.

Átlépés a Happy Kids weboldalára

SOS Gyermekfalvak

Azokban az európai országokban, ahol vannak Pepco üzletek, együttműködünk a hátrányos helyzetű vagy árva gyermekeket támogató SOS Gyermek Falvakkal, annak érdekében, hogy a gyermekek felnőtt életre való lehető legjobb felkészülhessenek. A Pepco különféle oktatási és szabadidős programok megvalósulását támogatja a falvakban.

Átlépés az SOS Gyermekfalvak oldalára

Magyar Ökumenikus Segélyszervezet

Az 1991-ben alapított szervezet Magyarország egyik legnagyobb, nemzetközileg is elismert karitatív szervezete. Az alapító egyházak összefogása ma már szakemberek, önkéntesek, adományozók és felelős vállalati partnerek egyre bővülő közösségeként segíti a nélkülözőket és bajbajutottakat. A Segélyszervezet nemzetiségi, vallási és világnézeti hovatartozásra való tekintet nélkül, a legszigorúbb szakmai és átláthatósági követelményeknek megfelelve nyújt segítséget a rászorulóknak Magyarországon, a Kárpát-medencében és a világ számos országában.

Átlépés a Segélyszervezet oldalára

Motiváció Műhely

A közösség elsősorban a hátrányos helyzetű gyermekek és fiatalok társadalmi integrációját támogatja motivációval, képességeik és tehetségeik fejlesztésével, valamint a társadalmi szemléletük formálásával. A Motiváció Műhely keretében három civil szervezet tagjai közösen valósítanak meg elsősorban hátránykompenzációval és tehetséggondozással foglalkozó oktatási programokat, valamint kutatási és tanácsadási szolgáltatásokat biztosítanak a társadalmi befogadás és az oktatási egyenlőség területén.

Átlépés a Motiváció Műhely oldalára

Élménytár Tanoda

Az Élménytár Tanoda Pécsett működik. Céljuk, hogy jobban megértsék a hátrányos helyzetű – főként roma – gyermekeket és javítsanak életkörülményeiken. A szervezet sokféleképpen támogatja a gondozásban lévő gyermekeket: iskola után tanórákat szerveznek, hogy segítsék a gyerekeket abban, hogy felzárkózzanak iskolatársaikhoz. Napi szinten tartanak drámaórákat és sportfoglalkozásokat a résztvevők igényeihez igazodva, emellett fontosnak tartják a tehetséggondozást, hogy minden gyermek felfedezhesse magában az erősségeit.

Átlépés az Élménytár Tanoda oldalára

Láthatatlan Tanoda - Rosa Parks Alapítvány

A program célja a hátrányos helyzetű, elsősorban roma gyerekek oktatási esélyegyenlőségének elősegítése Budapest VIII. kerületében. A szervezet segítségével a szabad iskolaválasztási jog oly módon lehet elérhető a hátrányos helyzetű gyermekek számára, mint bárki más számára. A mentori hálózat működtetésével, egyéni fejlesztő foglalkozásokkal, közösségi programok szervezésével segítik a gyermekeket hátrányaik leküzdésében, tehetségük kibontakoztatásában, önbizalmuk fejlesztésében.

Átlépés a Láthatatlan Tanoda oldalára

Saját projektek

Pepcolandia

A Pepcolandia egy gyermekeket segítő program Lengyelországban, amelyet munkatársaink elkötelezettsége és kedvessége vezérel. Nekik köszönhetően a helyi civil szervezetek támogatást kapnak a gyermekek segítését kezdeményező projektek megvalósításához.

A Pepco csomaggal is segít

A Pepco lengyelországi munkatársai egy-egy csomaggal segítenek. Idén több száz munkavállaló jelentkezett az üzletekből, a központból és a rawa mazowiecka-i raktárból az akcióra, amelyet a „Nemes Ajándék” országos kezdeményezés támogatására szerveztek.

Cyfrolatki - digitális tinédzserek

A Cyfrolatki (digitális tinédzserek) egy speciális, online biztonságról szóló oktatási program, amelyet a Gyermekbarátok Egyesületével való együttműködés részeként valósítunk meg. A Cyfrolatkinak köszönhetően a gyerekek megtanulják, hogy mi az online gyűlöletbeszéd, miként lehetséges szembenézni vele, és hogyan legyenek jelen biztonságosan a digitális térben.

  A Pepco vásárlói is segítenek

Jótékony macik

A Pepco játékkínálatában különleges jótékonysági macipárt találunk. Az értékesítésükből származó nyereség 100%-a Magyar Ökumenikus Segélyszervezethely kerül, amely gyermekek fejlődését és oktatását támogatja. A maci megvásárlásával vásárlóink jót tesznek a gyermekekkel!

A macik ruházatának tervezésében a Gyermekbarát Társaság (TPD) gyermekei segítenek nekünk, akiknek a rajzai inspirálják Maci Hölgy következő ruháját és Maci Úr következő öltözékét.

Nézd meg a filmet

Reklámtáskák

Minden társadalmi akciót teljes mértékben az üzleteinkben kapható reklámszatyrok és többször használatos reklámtáskák értékesítéséből származó nyereségből finanszírozunk. Reklámszatyraink ecoLoop táskák, melyek 80%-ban újrahasznosított fóliából készülnek, és 100%-ban újrahasznosíthatók. Így próbáljuk csökkenteni a műanyag környezetre kifejtett negatív hatását, az értékesítésből származó jövedelmet pedig nemes célokra fordítjuk.

Miért érdemes a Pepco-ban vásárolni?

Közel vagyunk hozzád

Közel 350 üzlet az ország egész területén.

Mindig alacsony árak

A Pepco-ban mindent megtalálsz, amire szükséged van, a legalacsonyabb áron.

Széles választék

A Pepco-ban széles termékválaszték vár, hogy a család összes tagja megtalálja kedvenc darabjait.

Vásároljon fenntartások nélkül

A vásárlástól számított 30 napon belül a pénzvisszafizetési garancia keretein belül bármelyik Pepco magyarországi üzletben lehetőséged van a termékek cseréjére, vagy amennyiben nem találsz kedvedre való terméket a vásárlás összegét is visszatérítjük.