Az én üzletem
LOADER
Menü
Termékek

Együttműködünk a

Gyermekbarátok Társaságával

A Gyermekbarátok Társasága (TPD) a legrégebbi lengyel közhasznú szervezet, amely a társadalmi kirekesztés veszélyével fenyegető környezetből származó gyermekek megsegítésével foglalkozik. Lengyelország egész területén rendelkezik létesítményekkel és nevelőintézetekkel. A PEPCO és a Gyermekbarátok Társasága (TPD) már sok éve együttműködnek, ezáltal a napközik kis gondozottjai egész évben érdeklődésüket fejlesztő foglalkozásokon vesznek részt, szünidőben pedig nyári táborokba utaznak. A PEPCO állandó kínálatában található speciális termék – jótékony macik – az ebből származó nyereség a Gyermekbarát Társaság projektjeinek a megvalósítására fordul.

Happy Kids

A Happy Kids Alapítvány minden évben „Happy Buszmegállót” szervez, amelyet a PEPCO támogat. Minden nyáron „figlobuszok”, azaz mobil játszóterek járják a lengyel kisvárosokat és falvakat a gyermekek szórakoztatására. Az akcióban lengyel és külföldi önkéntesek vesznek részt, akik sportfoglalkozásokat, nyelvi foglalkozásokat tartanak és gondoskodnak róla, hogy jól szórakozzanak a legkisebbek.

SOS Gyermekfalvak

Azokban az európai országokban, ahol vannak PEPCO üzletek, együttműködünk a hátrányos helyzetű vagy árva gyermekeket támogató SOS Gyermek Falvakkal, annak érdekében, hogy a gyermekek felnőtt életre való lehető legjobb felkészülhessenek. A PEPCO különféle oktatási és szabadidős programok megvalósulását támogatja a falvakban.

Saját projektek

PEPCOlandia

A PEPCOlandia egy gyermeksegélyezési program, melyet dolgozóink elkötelezettsége és jó szíve hajt. Ezáltal helyi nem kormányzati szervezetekhez kerülnek gyermek projektek megvalósítására nyújtott támogatások.

A PEPCO csomaggal is segít

Minden évben arra ösztönözzük dolgozóinkat, hogy a PEPCO színeiben csatlakozzanak a „Nemes Csomag” országos jótékonysági akcióhoz. Több tíz PEPCO csapat váltja egymást a Télapó segítői között, és készít szívből jövő csomagot rászoruló családoknak.

Cyfrolatki (digitális korosztály)

A Cyfrolatki egy speciális oktatóprogram az internetes biztonságról, amelyet a Gyermekbarátok Társaságával együttműködve valósítunk meg. A Cyfrolatki segítségével a gyermekek megtanulják, mi az a gyűlölet és mit jelent az internetes gyűlöletbeszéd, hogyan kezeljék, és hogyan tevékenykedjenek biztonságosan a kiber világban.

A Gyermekbarátok Társasága (TPD) tanítványai által önállóan készített műhelymunkákon, iskolai órákon vagy eseményeken ezidáig 2500 gyermek vett részt.

  A PEPCO ügyfelei is segítenek

Jótékony macik

A PEPCO játékkínálatában különleges jótékonysági macipárt találunk. Az értékesítésükből származó nyereség 100%-a a Gyermekbarát Társasághoz kerül, amely támogatja védencei fejlődését és oktatását. A maci megvásárlásával ügyfeleink jót tesznek a gyermekekkel!

A szép pár ruházatának tervezésében a Gyermekbarát Társaság (TPD) gyermekei segítenek nekünk, akiknek a rajzai inspirálják Maci Asszony következő ruháját és Maci Úr következő öltözékét.

Reklámtáskák

Minden társadalmi akciót teljes mértékben az üzleteinkben kapható reklámszatyrok és többször használatos reklámtáskák értékesítéséből származó nyereségből finanszírozunk. Reklámszatyraink ecoLoop táskák, melyek 80%-ban újrahasznosított fóliából készülnek, és 100%-ban újrahasznosíthatók. Így próbáljuk csökkenteni a műanyag környezetre kifejtett negatív hatását, az értékesítésből származó jövedelmet pedig nemes célokra fordítjuk.