Tartalomjegyzék:

  1. A tökéletes karácsonyi ajándék mindenki számára megtalálható a Pepco-ban
  2. Karácsonyi ajándékok nőknek
  3. Karácsonyi ajándék otthonszeretők számára
  4. Karácsonyi ajándékok aktív nőknek
  5. Karácsonyi ajándék férfiaknak
  6. Ajándékötletek divatos otthonülőknek
  7. Karácsonyi ajándékok játékosoknak és rajongóknak
  8. Karácsonyi ajándék gyerekeknek
  9. Karácsonyi ajándékötletek óvodáskorú gyermekek számára
  10. Karácsonyi ajándékok egy iskoláskorú gyermek számára
  11. Karácsonyi ajándékok tinédzsereknek
  12. Nem akarsz ajándékot venni? Készítsd el magad!

A karácsony különleges időszak, melyben szeretnénk megajándékozni szeretteinket. A megfelelő ajándék kiválasztása azonban nehéz lehet, különösen akkor, ha nem ismered jól a személyt, akinek vásárolsz. Ebben az útmutatóban néhány javaslatot teszünk karácsonyi ajándékokra nőknek, férfiaknak és gyerekeknek

A karácsonyfa megnyugtató illata, a mézeskalács egyedülállóan fűszeres íze, a finom karácsonyi ételekkel megrakott asztal körül összegyűlt egész család… A lista, amiért szeretjük a karácsonyt, igazán hosszú! Az érzéki, lelki és társadalmi élmények mellett a karácsonyi ajándékok is rendkívül fontosak számunkra. Ennek oka, hogy élvezzük mind a karácsonyi ajándékokat, amelyeket a fa alatt találunk, mind pedig azokat, amelyeket szeretteinknek adunk. Milyen karácsonyi ajándékokat válassz idén szeretteidnek? Nézz szét a Pepco-ban – egy maréknyi inspirációnk van számodra!

A tökéletes karácsonyi ajándék mindenki számára megtalálható a Pepco-ban

Mely karácsonyi ajándékok csalnak széles mosolyt a megajándékozottak arcára, és válnak be a legtöbbször? Mindenekelőtt azok, amelyeket nagy gondossággal és a címzettek ízlését és érdeklődését figyelembe véve választottak ki. Minden egyes szerettednek egyéni szenvedélyei és érdeklődési köre van. A gyerekek a színes játékokat vagy könyveket, míg a felnőttek a praktikus vagy személyre szabott ajándékokat részesítik előnyben. A Pepco karácsonyi ajánlatának összeállításakor ezért ügyeltünk arra, hogy minél több olyan termék szerepeljen a kínálatban, amely megfelel ezeknek a kritériumoknak!

Karácsonyi ajándékok nőknek

Karácsonyi ajándékötletet keresel lánytestvérednek, édesanyádnak vagy felnőtt lányodnak? Szívesen adunk néhány érdekes javaslatot. Először is fontold meg, hogy a megajándékozni kívánt személy inkább otthon szereti tölteni idejét, vagy esetleg a kihívások szerelmese. Szeret olvasni, vagy esetleg utazni? Ha ismered az érdeklődési körét, sokkal könnyebb lesz megtalálni a tökéletes ajándékot.

Egy férfi ajándékot nyújt át egy nőnek egy tálalóasztal fölött.

Karácsonyi ajándék otthonszeretők számára

Mi lenne a tökéletes ajándék annak, aki szívesen tölti otthon a szabadidejét? Mindenekelőtt olyan, amely a pihenéssel, a kikapcsolódással és az élvezetekkel kapcsolatos, és amely tökéletesen illik az ünnepi hangulathoz – például egy illatszer-készletet!

Egy ilyen ajándékkal töltött este igazi ünnep az érzékek számára… Válassz a különböző lehetőségek közül, vonzóan alacsony áron:

  • Az ünnepi ággal díszített készlet tartalmaz egy olajdiffúzort, amely akár 45 napig is megtartja az illatot, pálcikákat és 2 üveggyertyát 9 órás égési idővel, két csábító illatban: szantálfa vagy almafahéj.
  • Szett, amely egy 9 órás égési idejű üveggyertyából, egy erőteljes aromasprayből és egy olajos diffúzorból áll, amely akár 45 napig is megőrzi az illatot, három illatváltozatban: wild berries, spices&love vagy midnight lilac.

További jó karácsonyi ajándékötlet lehet anyukának vagy nagymamának a kényelmes és puha pulóver, köntös vagy hálóruha. Végül is mindannyian álmodunk néha egy kényelmes pizsamában töltött lusta napról. A Pepco karácsonyi ajánlatában az alábbiakat találod:

  • Meleg és kellemes tapintású női köntös dombornyomott mintával és tágas zsebekkel, bézs vagy piros színben (S/M, L/XL méretben).
  • Aranyos karácsonyi pizsama nőknek kényelmes, kockás flanel nadrággal (női méretek S-XXL), valamint egyéb ünnepi motívumokkal, például mézeskalács emberrel vagy karácsonyfával díszített pizsamák.
  • Női pulóverek csillagmotívummal és 3D elemekkel, mint amilyen például Rudolph rénszarvas vörös orra (S-XXL méretek).

Sok más puha és meleg ötlet is vár rád itt, mely tökéletes ajándék anyukádnak, nagymamádnak vagy lánytestvérednek!

Karácsonyi ajándékok aktív nőknek

Barátnőd, lányod vagy édesanyád szívesebben tölti az időt kirándulásokon és összejöveteleken, mint otthon? Ahelyett, hogy papucsot vagy díszpárnát vennél neki karácsonyi ajándékként, válassz a szenvedélyéhez kapcsolódó ajándékot! Válassz az alábbiak közül:

  • Könyv – a jó történetek kedvelője biztosan örülni fog egy ilyen ajándéknak.
  • Ajándékkártya – például a kedvenc boltjába vagy moziba, hogy az ajándék részeként ő maga választhassa ki a filmet, amit meg szeretne nézni.
  • Termikus bögre – tökéletes ajándékötlet azoknak, akik gyakran vannak úton. Karácsony előtt könnyen találhatsz ünnepi témájú termobögrét. Megfontolhatod azt is, hogy egyedi készítésű legyen. Egy személyre szabott lenyomat vagy gravírozás kellemes meglepetés.

Ez csak néhány a sok ajándékötlet közül a hozzád közel álló nők számára. Az ajándék kiválasztásakor ne csak a megajándékozott érdeklődési körét, hanem az életkorát is vedd figyelembe, és már a kezdetektől fogva gondold át, hogy mekkora összeget szeretnél elkölteni.

Karácsonyi ajándék férfiaknak

Nincs ajándékötleted apukádnak, férjednek vagy testvérednek? A Pepco-nál azért vagyunk itt, hogy segítsünk. Férfiak esetében is számos olyan termékünk van, amelyek ideálisak karácsonyi ajándéknak. Bármilyen is legyen az ajándékozott személy ízlése, biztosan találsz olyan ajándékot, amely boldoggá teszi.

Nő és férfi ülnek a kanapén és bontják ki az ajándékokat.

Ajándékötletek divatos otthonülőknek

  • Meleg férfi kötött pulóverek a kasmír puhaságával. Több divatos színben kaphatók (M-XXL méretben).
  • Puha pizsama ünnepi mintákkal, meleg, kockás flanel nadrággal (M-XXL méretben).
  • Klasszikus kék kockás ing, amely egyaránt tökéletes a munkához és a mindennapi viselethez.

Ez csak néhány példa a férfiaknak szánt ajándékokra, amelyek olyan úriemberek számára vonzóak, akik szeretnek minden helyzetben jól kinézni. Még több ajándékötletet találsz a Pepco üzletekben!

Karácsonyi ajándékok játékosoknak és rajongóknak

Ha karácsonyi ajándékötletet keres egy olyan férfinak, aki szereti a számítógépes vagy konzoljátékokat, vagy egy utazás- és sportrajongónak, van néhány tippünk számodra. Ebben az esetben tökéletesen beválnak az alábbiak:

  • Újratölthető e-kártya, amely felhasználható kedvenc film- vagy játékboltban (pl. Netflix, Amazon, Steam vagy PlayStation Store), és amely minden filmrajongónak, játékosnak és még sokaknak örömet szerez.
  • Túrakellékek – például tágas hátizsák, vizes palack vagy termosz. Ezek olyan tárgyak, amelyek minden utazásrajongónak tetszeni fognak.
  • Sportruházat és kiegészítők – valami, ami éppen megfelel azon férfiak számára, akik nemcsak a lelátóról vagy a kanapéról szeretik csodálni a sportolók erőfeszítéseit, hanem maguk is vállalnak mindenféle sporttevékenységet. A költségvetéstől függően választhatsz sportos fényvisszaverőket, pólót, kényelmes edzőcipőt vagy rugalmas rövidnadrágot.

Karácsonyi ajándék gyerekeknek

A gyerekek számára a karácsony csúcspontja az izgalommal teli várakozás a karácsonyfa alatt lévő, szépen becsomagolt, álomszerű ajándékokra. A Pepco széles karácsonyi kínálatában biztosan találsz valamit, ami pont megfelel gyermekednek. A kicsikre gondolva változatos játék- és ünnepi ruhakínálattal készültünk.

Egy lány örül az ajándéknak a karácsonyfa alatt.

Karácsonyi ajándékötletek óvodáskorú gyermekek számára

A kicsiknek szánt ajándékokat az érdeklődési körükhöz és a korosztályukhoz kell igazítani. Vannak, akik kicsit a célón túllőve vásárolnak játékokat, hogy ne csak akkor legyen hasznos a kicsinek, amikor kicsomagolja az ajándékot, hanem néhány hónappal később is. Tartsd azonban szem előtt a biztonsági szempontokat is – nem tanácsos olyan, nagyobb gyerekekenek szánt játékokat vásárolni, amelyeknek apró alkatrészei vannak. A játék csomagolásán mindig megtalálod a megfelelő korhatárjelölést.

Mit vehetsz karácsonyra óvodáskorú gyermekednek?

  • Fából készült csúszdás pálya három autóval, amely segít fejleszteni a kicsik motoros koordinációját.
  • Kellemes és puha ruhák – például a kedvenc meséid szereplőinek képeivel vagy aranyos pizsamák fiúknak és lányoknak ünnepi mintákkal.
  • Kültéri játékhoz szükséges kiegészítők – labda, lapát vödörrel, ugrókötél, szappanbuborékok és sok más elem.

Karácsonyi ajándékok egy iskoláskorú gyermek számára

Egy fiatal tanuló vagy fiatal diák gyakran érzi magát már majdnem felnőttnek, de legbelül még mindig gyerek, aki szívesen játszik plüssállatokkal, játékautókkal vagy gyurmával. Amikor ajándékot választasz egy iskoláskorú gyermeknek, vedd figyelembe az aktuális érdeklődési körét – ha szereti az iskolát és egy adott tantárgyat, akkor ez inspirálhat.

Mit vehetsz egy fiú vagy lány diáknak karácsonyra?

  • Hot Wheels pálya két hurokkal és autókkal, vagy egy garázs diagnosztikai állomással és úttal, amely minden kis autórajongónak tetszeni fog.
  • Barbie baba Pékműhely készlettel, amely egy idősebb lány álomajándéka lesz.
  • Jól felszerelt tolltartó – lehetőleg színes filctollakkal és zselés tollakkal.
  • Új hátizsák – például a kedvenc rajzfilm- vagy játékfiguráid képeivel.
  • Könyvek, kifestők, kirakósok vagy játékok – más szóval olyan szórakoztató tárgyak, amelyek egyszerre fejlesztik és töltik ki a szabadidőt.

Pepco infografika - Mit találnak a magyarok a karácsonyfa alatt.

Karácsonyi ajándékok tinédzsereknek

A tökéletes ajándék kiválasztása egy tinédzser vagy tinilány számára nem kell, hogy nehéz legyen. Vedd figyelembe gyermeked személyiségét és érdeklődési körét, és dönts az alábbiak mellett:

  • Divatos ruházat – pulóver, blúz vagy új farmer. Alternatív megoldás lehet egy ajándékkártya vásárlása az általad választott összegre.
  • Kozmetikumok – egy tizenéves lány, aki szereti az illatot és a jó megjelenést, értékelni fogja a színes tusfürdőt vagy a márkás dezodort. Egy tinédzser örülhet a hajformázó terméknek vagy egy kozmetikai készletnek, amelyet kedvenc sportolója reklámoz.
  • Játékok és könyvek – ez az ajándék minden korosztály számára megfelelő, amennyiben szeret olvasni és számítógépes vagy társasjátékkal játszani. Mielőtt egy adott címért nyúlnál, győződj meg róla, hogy az alkalmas az adott korosztály számára.

Még több inspirációra van szükséged? Olvasd el a gyermekeknek szánt karácsonyi ajándékokról készült cikket

Nem akarsz ajándékot venni? Készítsd el magad!

A személyre szabott és saját készítésű ajándékok remek karácsonyi meglepetést jelentenek, gyakorlatilag mindenkinek. Egy ilyen ajándék nagyon magas szintű elkötelezettségről tanúskodik, ezért mindenkinek értékelnie kell.

Milyen karácsonyi ajándékokat készíthetsz magadnak?

  • Fotóalbum – hívd elő a fényképeket, és helyezd el azokat egy tetszőleges albumban. Tartalmazhat aláírásokat, néhány apró emléktárgyat (például egy jegyet egy közösen megnézett filmről) és egy dedikációt.
  • Recept egyedi ételre – ha ismered annak a személynek a kulináris ízlését, akit meg akarsz lepni, grafikusan dolgozz ki egy receptet az általad választott ételhez. Az ajándékhoz mellékeld az elkészítéséhez szükséges hozzávalókat.
  • Lakásdekoráció – ha tudsz varrni, hímezni vagy festeni, akkor olyan képet, terítőt, hímzett párnát vagy más csecsebecsét készíthetsz, ami biztosan mindenkinek tetszeni fog.

Ne feledd, hogy a karácsonyi ajándékoknál is fontosabb a szeretteddel együtt töltött idő. Ha már kiválasztod az ajándékokat, szánj időt arra, hogy azok az érdeklődési körükhöz és szenvedélyeikhez igazodjanak. Kellemes karácsonyi ünnepeket és… csak sikeresen kiválasztott ajándékokat kívánunk!