Tartalomjegyzék:

  1. Mit vegyünk gyermeknapra?
  2. Gyermeknap - ajándékok a legkisebbeknek a Pepco-tól
  3. Gyermeknap - ajándékok óvodás és iskoláskorú gyermekeknek
  4. Mi legyen a gyermeknapi ajándék tinédzsereknek?
  5. Mit vegyél egy tinédzsernek gyermeknapra?
  6. Mit vegyél egy tinédzsernek gyermeknapra?
  7. Mit vegyünk egy felnőtt gyermeknek gyermeknapra?

Minden szülő jól tudja, hogy nincs szebb és értékesebb dolog a világon, mint egy gyermek ragyogó mosolya. Nap mint nap mindent megteszünk azért, hogy gyermekeinknek békés, nyugodt és boldog, emlékekkel teli gyermekkoruk legyen. Van azonban az évnek egy különleges napja, amelyet érdemes megünnepelni. Természetesen a gyermeknapról beszélünk! 

Közeleg a gyermeknap, és még nincs ajándékötleted a kicsinek? Sietünk segíteni! A Pepco-nál most a vonzó gyermekjátékok rendkívül széles választékát találod meg, amelyek tökéletes a gyermeknapi ajándékként.

Mit vegyünk gyermeknapra?

Mielőtt egy divatos játék után nyúlsz, fontold meg, hogy biztosan az-e a megfelelő választás. A legjobb ajándék az, amely a gyermek valódi érdeklődési köréhez igazodik. Tehát olyan termékért nyúlj, amely:

  • azzal lesz kapcsolatban, ami leginkább érdekli gyermekedet;
  • meglepetést fog okozni neki;
  • és élvezni fogja.

Nagy a kísértés, hogy olyan ajándékot vegyünk, amely inkább praktikus vagy a tanuláshoz való, mint a szórakozáshoz kapcsolódót. Érdemes azonban nem elfelejteni, hogy a gyermeknapi ajándéknak mindenekelőtt boldoggá kell tennie a gyermeket, és az életkorának megfelelőnek kell lennie.

Gyermeknap – ajándékok a legkisebbeknek a Pepco-tól

Ajándékot keresel egy kisgyermeknek, aki élete egyik első gyermeknapját ünnepli? A Pepco-nál az ideális ajándékötletek hatalmas választékát találod meg. Íme néhány közülük:

  • Puha pléd a Te gyermeked kedvenc meséi által inspirálva.
  • Csörgő, rágóka vagy plüssjáték.
  • Játékok életkornak megfelelő – például plüssjáték vagy oktatójáték a legkisebbek számára. 
  • Színes műanyag tarolók játékokra, társas játékokra és egyéb tárgyakra.

Mint láthatod, ötletekben nincs hiány, hogy mit vegyél a kicsik gyereknapjára. És mit válasszunk iskoláskorú gyermekek vagy tinédzserek számára?

Gyermeknap – ajándékok óvodás és iskoláskorú gyermekeknek

Mosolygós gyerekcsoport játszik a parkban

Bár csábítónak tűnhet, hogy színes hátizsákot vagy egy új tolltartót vegyél ajándékba iskoláskorú gyermekednek, de ha ez nem felel meg jelenlegi álmainak, akkor jobb, ha valami mást választasz. A gyermeknap május utolsó vasárnapjára esik – nem sokkal a tanév vége előtt. Emellett ez egy olyan alkalom, amelyen érdemes meglepni gyerekedet egy olyan ajándékkal, amely tiszta örömet okoz neki, és nem feltétlenül kapcsolódik a tanuláshoz. 

Kivételt képzi azt a helyzet, amikor a gyermek valóban egy új tolltartóról vagy egy divatos hátizsákról álmodik kedvenc hősének képével. A Pepco-nál számos gyermeknapi termék vár Rád óvodás vagy iskolás gyermeked számára:

  • Kreatív játékok a gyermek életkorához igazodva – például építőkockák vagy más kirakós játékok.
  • Gyermeked kedvenc mese, film vagy egyéb mesefigurái.
  • Babák, autók és sok más játék.
  • Puzzle és társasjátékok.

Gyermeked állandóan mozgásban van, és azt érzed, hogy végtelen energiaforrást rejt magában? Amikor a tökéletes ajándékot keresed gyermeknapra, ezt mindenképpen vedd figyelembe. A kisgyermeked élvezni fogja az olyan játékokat és eszközöket, amelyek segítenek neki új mozgásformák felfedezésében vagy a már ismertek fejlesztésében. A Pepco ajánlatában készítettünk néhány javaslatot, amit biztosan szeretni fog: labdák, ugrókötelek, ugrógumik és még sok más! 

Mi legyen a gyermeknapi ajándék tinédzsereknek?

Nemcsak a legkisebbek várják türelmetlenül a gyermeknapot. Ha gyermeked már tinédzserkorban van, akkor mindenképpen bővítheted az ajándékötletek körét. Ebben az esetben a közönséges játék már nem fogja őt érdekelni, ám választhatsz az érdeklődési köréhez kapcsolódó tárgyakat – és ezek egészen konkrétak lehetnek. A tizenévesek körében népszerű ajándékok az okostelefonok, a táblagépek, a vezeték nélküli fejhallgatók vagy a Bluetooth-hangszórók. Ha a tinédzsered szereti a testmozgást, fontold meg sporteszközök, például kosárlabda, gördeszka vagy roller vásárlását. 

Mit vegyél egy tinédzsernek gyermeknapra?

Ez az érdeklődési körétől függ! Nem mindegyik fiú fog örülni egy számítógépes játéknak vagy egy új gördeszkának. Párosítsd az ajándékot a gyermek szenvedélyével. Ha gyakran változnak, vagy nem túl specifikusak, akkor a ruházati kategóriából választhatsz ajándékot. Érdekes választás lehet egy fiú számára olyan pólók trendi pulóverek, amelyeket kedvenc filmjei vagy tévésorozatai ihlettek, de lehetnek nyomtatottak is. Természetesen a Pepcóban is megtalálod őket! 

Pepco infografika: Ajándék egy tinédzsernek gyermeknapra 

Mit vegyél egy tinédzsernek gyermeknapra?

Egy tizenéves lánynak ajándékot választani szintén kihívást jelenthet. Érdeklődési körétől és szokásaitól függően megajándékozhatod álmai ruhájával, nadrágjával vagy cipőjével, de akár egy feltűnő kézitáskával, kedvenc szerzőjének új könyvével vagy egy társasjátékkal is. Az ajándékot a tinédzser érdeklődési köréhez kell szabni, és ahhoz, hogy valóban hasznosnak találja-e és élvezni fogja-e. 

Sokan gondolkodnak azon, mit vegyenek egy gyereknek gyereknapra, hogy örömet és meglepetést okozzanak neki. Azonban senki sem ismeri jobban a gyermekedet, mint Te, ezért keresd az inspirációt a mindennapi életében. Gondold át, mit szeret gyermeked szabadidejében csinálni – esetleg játszani vagy animációs filmeket nézni? Agyermekek szenvedélyei ideiglenesek lehetnek és változékonyak, de ennek ellenére nyomon követésük segít abban, hogy mindig legyen egy kész ajándékötletünk, és nem csak gyermeknapra.

Mit vegyünk egy felnőtt gyermeknek gyermeknapra?

Gyermeked már régen kirepült a családi fészekből? Ő továbbra is a Te gyermeked, ezért emlékezz meg róla gyermeknapon is. A Pepco-nál van néhány ötletünk, hogy mit vegyünk a felnőtt gyerekeknek gyermeknapra!

  • Lakberendezési kiegészítők – ha a „kicsi” már önállóan él, még mindig hiányozhat néhány apróság: egy puha takaró, díszpárna vagy mutatós lámpások, illetve egy váza.
  • Ágynemű vagy edények – vagyis egy másik praktikus jellegű ajándék. Egy elegáns ágyneműkészlet minden otthonban hasznos – akárcsak egy tányér- vagy egy evőeszközkészlet.
  • Egy jegy közös kirándulásra – például moziba, színházba vagy koncertre. Mikor volt utoljára, hogy a bevásárláson vagy egyéb ügyintézésen kívül egyéb célból elmentetek a városba? 

Ahelyett, hogy azon töprengenél, mit vegyél gyermekednek gyermeknapra, amikor már felnőtt, látogass el egy Pepco üzletbe, vagy válts jegyet egy általad választott látványosságra, és szerezz neki egy különleges meglepetést!