Az én üzletem
LOADER
Menü
Termékek
Hogyan kaphatok ÁFA visszatérítést a PEPCO-ban vásárolt termékekre?

01

01

Kérj az üzletben dolgozó kolléginktól egy TAX FREE nyomtatványt.

Mielőtt fizetnél a vásárolt termékekért, kérj a PEPCO üzletben dolgozó kollégáinktól egy TAX FREE nyomtatványt. Kollégánk az igazolás kiállításához el fogja kérni érvényes útleveledet. Fontos információ, hogy csak az Európai Unió területén kívül élő személyek kaphatnak ÁFA visszatérítést.

02

02

Vidd magaddal a kitöltött nyomtatványt

Vedd át az útleveled és a kitöltött TAX FREE nyomtatványt, a hozzátűzött vásárlási bizonylattal!

03

03

Ne feledd a vámhivatal pecsétjét

Mielőtt elhagyod az országot, vidd el a kitöltött TAX FREE nyomtatványt és és áfás számlát a vámhivatalhoz pecsételésre!

04

04

A visszatérítéshez, látogass el a Global Blue Ügyfélszolgálati Központba

Vedd át a visszatérített ÁFÁ-t valamelyik Global Blue Ügyfélszolgálati irodában vagy képviseletnél. Ehhez csak az útleveled és a vámhivatal által lepecsételt TAX FREE nyomtatvány és az áfás számla bemutatnod számukra.
NE FELEDD!

Akkor igényelhetsz vásárlásod után ÁFA visszatérítést, ha a vásárolt termékek összesített értéke (beleértve az ÁFÁ-t) eléri legalább az 63.001 Ft-t és számla, amely a Te nevedre lett kiállítva.

Az ÁFA akkor téríthető vissza, ha a vásárolt árut kiviszed az Európai Unió területéről a vásárlást követő 90 napon belül, és a vámhivatal megerősítette a termékek kiszállítását, továbbá a Vámhatóság igazolja ezt a nevedre kiállított TAX FREE dokumentumon és áfás számlán.

A TAX FREE szolgáltatás alá eső termékekre nem érvényes a pénzvisszafizetési garancia

Ügyfélszolgálat

Kérdésed van? Írj nekünk, vagy hívj bennünket!
Ügyfélszolgálatunk munkatársai örömmel állnak rendelkezésedre.

Neked ajánljuk még