Az én üzletem
LOADER
Menü
Termékek

Üzletek

Hol található a legközelebbi üzlet?

Próbáld ki üzletkeresőnket! Itt találsz egy térképet az összes PEPCO üzlettel.

Hol találom meg egy adott PEPCO üzlet telefonszámát?

Üzleteink telfonszáma nem elérhető honlapunkon. Amennyiben bármilyen kérdés merül fel, kérjük látogass el az adott üzletbe, vagy keresd Ügyfélszolgálatunkat: ugyfelszolgalat@pepco.hu vagy +36 (1) 701 0424 (hétfő-péntek 9:00-17:00).

Hol találom meg a PEPCO üzletek nyitvatartási rendjét?

Kérjük használd PEPCO üzletkeresőnket. Itt találsz egy térképet az összes magyarországi PEPCO üzletről, pontos címmel és a nyitvatartási idővel.

Van online áruház?

A kezdetektől arra koncentráltunk, hogy tökéletes elhelyezkedésű és berendezésű üzleteket hozzunk létre vásárlóinknak. Üzlethálozatunk elég széleskörű ahhoz, hogy a lehető legnlegkönnyebben biztosítson közvetlen hozzáférést mindazokhoz a termékekhez, amelyre szükséged lehet. Ezért termékeinket csak üzleteinkben tudod megvásárolni, nem rendelkezünk online áruházzal.

Miért nincsen PEPCO üzlet a városomban?

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy fejlesszük üzletláncunkat. Törekszünk rá, hogy a lehető legtöbb helyen jelen legyünk, hogy így még közelebb lejessünk vásárlóinkhoz. Bízunk benne, hogy hamarosan ünnepélyesen megnyithatjuk a te lakóhelyed közelében is üzletünket.

Hol találok információt a külföldi PEPCO üzletekről?

A felül a menüsoron található egy legördülő lista, mely tartalmazza az összes országot, ahol üzleteink található. A weboldal angol nyelvű változatában is elérhető a PEPCO üzletkereső. A menüpontban meg tudod tekinteni, hogy hol található üzletünk az egyes országokban, ahol jelen vagyunk.

Povrati, prigovori, jamstvo

Mogu li vratiti proizvod koji ne ispunjava moja očekivanja?

Sve naše trgovine nude jamstvo povrata novca: u roku od 30 dana kupci mogu vratiti proizvod, netaknut i “kao nov” zajedno s dokazom o kupnji – računom i netaknutom etiketom. Dodatne informacije o jamstvu povrata novca možete pronaći ovdje.

Mogu li artikl vratiti u trgovinu u kojoj nije kupljen?

Da, robu možete vratiti u bilo koju trgovinu PEPCO. Više o tome pročitajte ovdje.

Mogu li vratiti proizvod bez računa?

Nažalost, to ne možete učiniti. Račun je potreban radi poništavanje prodaje proizvoda i njegovo vraćanje na zalihe.

Mogu li vratiti proizvod bez etikete?

Nažalost, to ne možete učiniti. Potrebno je da artikl vratite u trgovinu netaknut, s etiketama i “kao nov”.

Koji se proizvodi ne mogu vratiti?

Neka roba za osobnu uporabu ne može se vratiti. Cijeli je popis dostupan ovdje.

Koliko vremena je potrebno da se povrat prebaci na bankovni račun?

Nakon prihvaćanja reklamacija ili povrata proizvoda, povrat sredstava trebao bi biti vidljiv na računu u roku od 14 dana od prihvata reklamacija ili povrata proizvoda.

Koji je jamstveni rok za proizvode PEPCO?

Jamstveno razdoblje za proizvode kupljene u trgovinama PEPCO iznosi dvije godine. U slučaju da pronađete bilo kakvo oštećenje tijekom jamstvenog razdoblja, preporučujemo da podnesete prigovor u bilo kojoj trgovini. Dodatne informacije možete pronaći ovdje.

Kako mogu reklamirati proizvod kupljen u trgovini PEPCO?

Prihvaćamo reklamacije u svakoj trgovini PEPCO. Samo ponesite oštećen proizvod, predočite dokaz o kupnji (račun, izvod iz bankovnog računa) ili svjedoka koji će potvrditi kupnju i ispunite obrazac za reklamacije. Obradit ćemo vašu reklamaciju u zakonskom roku od 14 dana. Dodatne informacije možete pronaći ovdje.

Moja je reklamacija odbijena. Što mogu učiniti?

Ako je vaša reklamacija odbijena, a vi ne prihvaćate odluku, imate se pravo žaliti u trgovini PEPCO. Za postupak vrijede ista pravila kao i za uobičajeni prigovor.

Koja je razlika između povrata i reklamacije?

Povrat se može izvršiti u roku od 30 dana od kupnje proizvoda pune vrijednosti, s etiketom i računom kao dokazom o kupnji. S druge strane, kupac ima pravo reklamirati bilo koji proizvod koji nema punu vrijednost (korišteni) u roku od dvije godine od kupnje ako uoči bilo kakav nedostatak u kvaliteti. Reklamirati se može na temelju računa, izvoda iz banke ili vam svjedok može potvrditi kupnju. I povrati i reklamacije mogu se izvršiti u bilo kojoj trgovini PEPCO.

Kako mogu poslati žalbu ili pohvalu?

Žalbe i pohvale mogu se poslati putem obrasca za kontakt na našim internetskim stranicama, slanjem poruke na: info.hrsi@pepco.eu, ili izravno u trgovini popunjavanjem Knjige žalbe koja se na daje kupcu na zahtjev.

Termékek

Hogyan tudom ellenőrizni egy termék elérhetőségét egy adott üzletben?

Árukészletünk folyamatosan változik, így a naprakész információkért kérjük közvetlenül az üzletben érdeklődj vagy keresd fel Ügyfélszolgáltaunkat a +36 (1) 701 0424 telefonszámon (hétfőtől péntekig 9.00-17.00 óra között) vagy az ugyfelszolgalat@pepco.hu e-mail címen.

Félre tudok tetetni egy terméket egy PEPCO üzletben?

Kollégáink kérésre az adott nap végig tudják részedre félretenni a terméket, ha ezt írásban vagy telefonon jelzed részükre.

Az akciós újságban szereplő termékek elérhetők mindegyik üzletben?

Az akciós újságban szereplő termékek bármely üzletünkben elérhető a promóció ideje alatt a készlet erejéig. Ez alól kivételt képezek azon termékeink, melyet csak kiemelt üzleteinkben értékesítünk. Ezen termékek az akciós őjságban csillaggal kerülnek megjelölésre.

Minden üzletben elérhetők a weboldalon bemutaott termékek?

Az akciós újság részét nem képező termékek, melyeket a honlapunkon bemutatunk nem minden üzletünkben elérhető. A weboldalon bemutatott termékek csak illusztrációk, melyek a valóságtól kis mértékben eltérhetnek a valóságtól. A termék elérhetőségéről és pontos készletről kérjük érdeklődj üzletünkben.

Milyen gyakoriak az áruszállítások?

Üzleteinkbe hetente 3-4 alkalommal szállítunk árut. Az szállítások napjai üzletenként változhat.

Hogyan tájékozódhatok az aktuális PEPCO ajánlat termékeiről?

Termékeinkről akciós újságunkból és online felületeinken, hivatalos Facebook profilunkon, az Instagramon oldalunkon vagy hírlevelünkből tájékozódhatsz. Ha még több inspirációra vágysz, látogass el különleges oldalunkra: inspiracio.pepco.hu!

Hol tájékozódhatok a leértékelésekről?

Az aktuális leértékelésekről akciós újságunkból és online felületeinken, hivatalos Facebook profilunkon, az Instagramon oldalunkon vagy hírlevelünkből tájékozódhatsz.

Szolgáltatások és fizetés

Vásárolhatok PEPCO ajándékkártyát?

Sajnáljuk, üzleteinkben ajándékkártya nem elérhető.

Fizethetek utalvánnyal a PEPCO-ban?

Üzleteinkben az Edenred utalványokat fogadunk el.

Van a PEPCO-ban TAX FREE szolgáltatás?

Igen, erről további információt ITT találsz.

Kérhetek ÁFÁ-s számlát a PEPCO-ban?

Bármely PEPCO üzletben kérhetsz áfás számlát. A számlákat a hatályos törvények alapján állítjuk ki.

Kaphatok másolatot az ÁFÁ-s számláról?

Igen, látogass el az üzletbe, ahol a terméket vásároltad, vagy lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal: ügyfelszolgalat@pepco.hu, +36 (1) 701 0424 (hétfő-péntek 9:00-17:00).

Kaphatok másolatot vásárlást igazoló blokkról?

Nem, a blokkot csak egyszer, a vásárláskor nyomtatjuk ki, ezeket nem lehet másolni, vagy újra kiállítani.

Hozhatok használt elemeket az üzletbe?

Igen, az üzletben van használt elemgyűjtő.

Együttműködés

Hová küldhetek ajánlatokat vagy kérdéseket bérbeadással kapcsolatban?

Keress fel minket a weboldalunkon található űrlap használatával. Jelöld be a „Ingatlanbérlés” opciót.

Miként küldhetek együttműködési ajánlatot?

Keress fel minket a weboldalunkon található űrlap használatával. Jelöld be a „Ügyfélszolgálat” opciót. Az üzeneted a megfelelő részleghez továbbítjuk.

Hogyan jelentkezhetek állásra?

Üzleteink aktuális állásajánlatai megtekinthetők weboldalunkon a Karrier menüpontban. Jelentkezésedet a weboldalunkon keresztül vagy közvetlenül abban az üzletben nyújthatod be, ahol dolgozni szeretnél. Ha bármilyen további kérdésed van a kiválasztási eljárással kapcsolatban, kérjük, használd a weboldalunkon elérhető kapcsolati űrlapot. Jelöld be a „Toborzás” opciót.

Hogyan jelentkezhetek állásra a PEPCO központi irodába?

Irodánk aktuális állásajánlatai megtekinthetők weboldalunkon a Karrier menüpontban. Jelentkezésedet a weboldalunkon keresztül nyújthatod be. Ha bármilyen további kérdésed van a felvételi eljárással kapcsolatban, kérjük, használd a weboldalunkon elérhető kapcsolati űrlapot. Jelöld be a „Toborzás” címsort.

Hogyan jelentkezhetek állásra a PEPCO elosztó központba?

Elosztó központunk aktuális állásajánlatai megtekinthetők weboldalunkon a Karrier menüpontban. Jelentkezésedet a weboldalunkon keresztül vagy közvetlenül az elosztó központba nyújthatod be. Ha bármilyen további kérdésed van a kiválasztási eljárással kapcsolatban, kérjük, használd a weboldalunkon elérhető kapcsolati űrlapot. Jelöld be a „Toborzás” opciót.

Hol találok több információt a PEPCO állásokról?

Tekintsd meg weboldalunk Karrier menüpontját. Itt megtalálsz minden fontos információt a vállalatunk különböző területein és részlegein végzett munkáról. Ha bármilyen konkrét kérdésed van, töltsd ki a weboldalunkon elérhető Kapcsolat űrlapot. Jelöld be a „Toborzás” opciót.

Van lehetőség a PEPCO-ban gyakornoki munkát és szakmai gyakorlatot végezni?

Tekintsd meg weboldalunk Karrier menüpontját. Itt találsz információt a PEPCO-nál végezhető gyakornoki munka és szakmai gyakorlat kapcsán, illetve állásajánlatokat ezekre a pozíciókra. Ha bármilyen konkrét kérdésed van, töltsd ki a weboldalunkon elérhető kapcsolat űrlapot. Jelöld be a „Toborzás” opciót.

Nem kaptam választ a jelentkezésemre. Mit tehetek?

Ha bármilyen konkrét kérdésed van a kiválasztási folyamattal kapcsolatban, kérjük, használd a weboldalunkon elérhető kapcsolat űrlapot. Jelöld be a „Toborzás” opciót.

Ügyfélszolgálat

Kérdésed van? Írj nekünk, vagy hívj bennünket!
Ügyfélszolgálatunk munkatársai örömmel állnak rendelkezésedre.
A mai napon az alábbi idősávban vagyunk elérhetőek: 09:00 - 17:00.

Neked ajánljuk még

ÜNNEPI AJÁNDÉKOK

Álom ajándékok
nőnek és férfinak 

ÜNNEPI DEKORÁCIÓ

Vigyél otthonodba
varázslatos hangulatot!

ÜNNEPI AJÁNDÉKOK

Ajándékozz
gyermeki örömöt


Miért érdemes a PEPCO-ban vásárolni?

Közel vagyunk hozzád

Közel 200 üzlet az ország egész területén.

Mindig alacsony árak

A PEPCO-ban mindent megtalálsz, amire szükséged van, a legalacsonyabb áron.

Széles választék

A PEPCO-ban széles termékválaszték vár, hogy a család összes tagja megtalálja kedvenc darabjait.

Vásároljon fenntartások nélkül

A vásárlástól számított 30 napon belül a pénzvisszafizetési garancia keretein belül bármelyik PEPCO magyarországi üzletben lehetőséged van a termékek cseréjére, vagy amennyiben nem találsz kedvedre való terméket a vásárlás összegét is visszatérítjük.

Díjak és kitüntetések