Kedvencek

Az én üzletem

0

Poopeys pelenka, Midi

SKU/PLU: 321691

1550ft

Pelenkák, amelyek megadják a kicsik számára a mozgás szabadságát, ráadásul illeszkednek és jó nedvszívók? Ezek a POOPEYS pelenkák.

A legmagasabb szintű kényelmet és tisztaságot nyújtják a kisgyermekeknek. A POOPEYS Baby Care pelenkák titka három tulajdonságban rejlik:
– puha és rugalmas oldalak, amelyek lehetővé teszik a mozgás szabadságát és illeszkednek a baba testéhez. Megakadályozzák a pelenkák elmozdulását, a műanyag tépőzár pedig lehetővé teszi, hogy a pelenkát többször ki- és beragaszthassa.
– különleges kialakítású nedvszívó mag, amely azonnal felszívja a nedvességet, így az nem érintkezik a baba bőrével.
– lélegző, puha anyag, amely átengedi a levegőt, biztosítja a bőr megfelelő szellőzését, így nem áll fenn a veszélye annak, hogy játék és alvás közben felhorzsolódik. A Midi pelenkákat 4-9 kg súlyú gyermekeknek ajánljuk. A csomagban 40 darab pelenka található. Egységár: 38,75 Ft/db

Méret: 4-9 kg

Miért érdemes a Pepco-ban vásárolni?

Közel vagyunk hozzád

Közel 350 üzlet az ország egész területén.

Mindig alacsony árak

A Pepco-ban mindent megtalálsz, amire szükséged van, a legalacsonyabb áron.

Széles választék

A Pepco-ban széles termékválaszték vár, hogy a család összes tagja megtalálja kedvenc darabjait.

Vásároljon fenntartások nélkül

A vásárlástól számított 30 napon belül a pénzvisszafizetési garancia keretein belül bármelyik Pepco magyarországi üzletben lehetőséged van a termékek cseréjére, vagy amennyiben nem találsz kedvedre való terméket a vásárlás összegét is visszatérítjük.