Az én üzletem
LOADER
Menü
Termékek
Üzleteink normál nyitvatartás szerint működnek, a pontos nyitvatartásokról ide kattintva tájékozódhattok:

​A puhaság új szintje

Válaszd családod számára az igazi kényelmet és a hitelesített minőséget! Az organikus pamutból készült kollekciónk különleges puhaságot biztosít. Ez az anyag igaz barátként bánik még az allergiás és irritációra hajlamos bőrrel is. Imádni fogod a puhaságot, gyengédséget és a változatlan tartósságot! Divatos minták az egész családnak, érezhető minőség szerethető áron!

A GOTS tanúsítvány azt jelenti, hogy a ruházati termékek gyártási folyamatának minden szakasza – a nyersanyagoktól a kész termékig – ellenőrzött társadalmi és környezeti kritériumoknak megfelelően valósul meg. GOTS jelölés garantálja, hogy a termék a legjobb minőséggel rendelkezik, biztonságos a bőr számára és környezetbarát.

A biopamut előállítása kézzel, környezetbarát módon és a dolgozók szociális körülményeinek figyelembevételével történik. Az ültetvényeken természetes növényvédő szereket alkalmaznak. Ennek köszönhetően ilyen biztonságos ez a pamut anyag.

A 100%-ban organikus pamutból vagy magas pamuttartalommal készült ruhák rendkívül puhák, kényelmesek és kitűnően fekszenek a testen.

Az organikus pamutból készült ruházati termékek könnyűek és szellősek – biztosítják a bőr lélegzését, amelynek köszönhetően védelmet nyújtanak az irritáció ellen. Szintén fontos tény, hogy a termékek minősége hosszú időn keresztül változatlan marad.

A kis felfedezők imádják kedvenc mesehőseiket! Ezért kombináljuk legújabb kollekciónkban a két legfontosabb dolgot: a legújabb trendeket és a kivételes puhaságot, amely egész napos kényelmet biztosít.

Az ajánlat 2021. február 25-től elérhető a PEPCO üzletekben, és a készlet erejéig érvényes. A termékek elérhetősége és mennyisége üzletenként eltérhet. A képek  illusztrációk, és kis mértékben eltérhetnek a valóságtól.

Neked ajánljuk még

#pepco inspiráció