Az én üzletem
LOADER
Menü
Termékek
Kedves Vásárlóink! Tájékoztatunk Titeket, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk technikai okok miatt szünetel. Kérdéseiteket az ugyfelszolgalat@pepco.hu e-mail címen keresztül tehetitek fel. Megértéseteket köszönjük!
600-tól
ft-tól
Leggings
virágos nyomott mintával, kislányoknak,
74-98 cm

Egyedi minták, meleg árnyalatú pasztellszínek és a legkényelmesebb szabások: ezek a kislányok számára készült kollekcióink állandó jellemzői. Termékeink készítésekor gondosan odafigyelünk arra, hogy a használt anyagok tökéletesen alkalmazkodjanak a babák érzékeny bőréhez. A legtöbbjük 100% pamutból vagy gyakran organikus pamutból készül. Ez garantálja, hogy minden kislány, aki PEPCO ruhákat visel, nem csak kivételesen jól néz ki bennük, de így is érzi magát.

Az édes kislányoknak szóló kollekciónk tele van divatos mintákkal és vidám színekkel. A puha, természetes anyagok pedig ékes bizonyítékai annak, hogy jobbat nem is választhatnál gyermeked számára, legtöbb termékünk ugyanis 100% pamutból készül.
600-tól
ft-tól
Leggings
csillámos nyomott mintával, kislányoknak,
74-98 cm
600-tól
ft-tól
100% pamut felső
rövid, puffos újjal, csillámos nyomott mintával, kislányoknak,
80-98 cm

A bemutatott termékek az aktuális kínálat részét képezik, és januártól folyamatosan érkeznek üzleteinkbe. A termékkínálat eltérhet az ár, a mennyiség és a választék tekintetében (egyes termékek csak a kiemelt üzletekben lesznek elérhetők). A képek illusztrációk, és kis mértékben eltérhetnek a valóságtól.

Az ajánlat a készlet erejéig elérhető.

Neked ajánljuk még