Az én üzletem
LOADER
Menü
Termékek
Kedves Vásárlóink! Tájékoztatunk Titeket, hogy telefonos ügyfélszolgálatunk technikai okok miatt szünetel. Kérdéseiteket az ugyfelszolgalat@pepco.hu e-mail címen keresztül tehetitek fel. Megértéseteket köszönjük!

Ha a PEPCO-ban válogatsz kisfiú ruhák közül, akkor biztos, hogy magas minőségű anyagokkal és kényelmes megoldásokkal találkozol majd. Számos body, pizsama és élénk színű, vidám mintájú zokni – ezek kollekcióink fő jellemzői. A legtöbb termékünk 100% pamutból vagy organikus pamutból készül, és gyakran szerepelnek rajtuk a kicsik kedvenc mesehősei is.

600-tól
ft-tól
100% pamut felső
kisfiúknak, nyomott mintával,
80-98 cm
Kollekciónkban természetes, puha anyagokat kombinálunk praktikus szabásokkal, ezáltal a gyerkőc szabadon tud mozogni és a szülőknek is megkönnyíti az öltöztetést.
750-tól
ft-tól
100% pamut nadrág
kisfiúknak, megköthető derékrésszel, nagyméretű elülső zsebbel,
74-98 cm

A bemutatott termékek az aktuális kínálat részét képezik, és januártól folyamatosan érkeznek üzleteinkbe. A termékkínálat eltérhet az ár, a mennyiség és a választék tekintetében (egyes termékek csak a kiemelt üzletekben lesznek elérhetők). A képek illusztrációk, és kis mértékben eltérhetnek a valóságtól.

Az ajánlat a készlet erejéig elérhető.

Neked ajánljuk még