Az én üzletem
LOADER
Menü
Termékek
2200-tól
ft-tól
Négyrészes képkeret
álló, dekoratív grafikával
1200-tól
ft-tól
Kosár
fém, kerek, fülekkel, kicsi - 1200 Ft, nagy - 1500 Ft

TIMELESS NATURAL

Ha szereted a természetet, akkor imádni fogod a dekorációkat, melyekkel egyszerűen becsempészheted a naturális stílust otthonodba: növénymotívumokkal, fekete fém polcokkal és kiegészítőkkel, vagy a faszínű kosarakkal. Dekorálhatod a belső tereket egyedi stílusban, vagy egyszerűen létrehozhatsz egy hangulatos elrendezést, amely természet szépségével örvendeztet meg. A kollekció jól passzol a puha lakástextilekkel, ennek köszönhetően segít megteremteni a béke és a pihenés oázisát ott, ahol legtöbb idődet töltöd.

2200-tól
ft-tól
Ötrészes képkeret
fa, álló, dekoratív grafikával
1200-tól
ft-tól
Műnövény
kerámiakaspóban,
13.5 x 13.5 x 16 cm
4300
ft
Puff
bársony anyagú borítással és pliszírozott mintával, praktikus tárolórésszel,
31 x 31 x 38 cm
1500-tól
ft-tól
Kosár
fonott, fülekkel, szövetbéléssel, az oldalán masnikkal,
kicsi - 1500 Ft, nagy - 2200 Ft
2200-tól
ft-tól
Párna
pamut, szövött, rojtos rátéttel,
35 x 50 cm
Lakberendezés, ami a természetből merít ihletet? Ebben az évszakban természetes eredetű szövetek és kellemes tapintású anyagok inspirálták kollekciónkat. Fedezd fel textíliáink legújabb választékát, majd adj hozzá egy csipet minimalizmust, és varázsolj nappalidba igazán kellemes hangulatot!

A bemutatott termékek az aktuális kínálat részét képezik, és januártól folyamatosan érkeznek üzleteinkbe. A termékkínálat eltérhet az ár, a mennyiség és a választék tekintetében (egyes termékek csak a kiemelt üzletekben lesznek elérhetők). A képek illusztrációk, és kis mértékben eltérhetnek a valóságtól.

Az ajánlat a készlet erejéig elérhető.

Neked ajánljuk még