Az én üzletem
LOADER
Menü
Termékek
4300-tól
ft-tól
Puff
összehajtható, puha huzattal,
ø 45 cm, mag. 42 cm
2200-tól
ft-tól
Párna
100% pamut párnahuzattal,
45 x 45 cm

A sokszínűség oázisa

Az elménk akkor pihen a leginkább, ha kellemes textúrákkal, visszafogott színekkel és sokszínű, különleges mintákkal van körülvéve. Éppen ezért a legújabb kollekciónkhoz a Föld természetes sokszínűségéből merítettünk inspirációt.

Hozz létre egy barátságos, megnyugtató teret az otthonodban fából készült kiegészítőinkkel – képkeretekkel, dobozokkal és tárolókkal. Minden belső teret feldobnak, és frissességet hoznak a modern stílusban berendezett lakásokba is. A nyugodt, ugyanakkor különleges színű textíliák kellemes hangulatot csempésznek bármely szobába. Az etno stílusú belső tereket gyönyörűen kiegészítik a törzsi agyagmunkák mintáira emlékeztető terítők és alátétek, a homokkő színű tányérok és edények pedig minden étkezést különlegessé tesznek majd. Érezd a természet erejét… már ma!

1200-tól
ft-tól
Tál
mély,
550 ml
750-tól
ft-tól
Vászonkép
növenymintával,
35 x 40 cm
1500-tól
ft-tól
Képkeret
6 képhez,
42,7 x 42,7 x 2,5 cm
2200-tól
ft-tól
LED égősor
20 db égővel
1500-tól
ft-tól
Képkeret
3 képhez, álló,
15 x 6,8 x 0,8 cm
A bambuszkosarak kisebb tárgyak elrendezéséhez és pakolásához nagy segítséget nyújthatnak, ugyanakkor a természetes stílust is elhozzák az otthonodba, ezzel sokszínűvé varázsolva a belső terek atmoszféráját.

Az ajánlatban bemutatott termékek 2021 júniusától kaphatók az üzletekben. A termékek elérhetősége és mennyisége üzletenként eltérhet (egyes termékek csak a kiemelt üzletekben lesznek elérhetők). A képek illusztrációk, és kis mértékben eltérhetnek a valóságtól.

 

Neked ajánljuk még