Az én üzletem
LOADER
Menü
Termékek

A sokszínűség oázisa

Az elménk akkor pihen a leginkább, ha kellemes textúrákkal, visszafogott színekkel és sokszínű, különleges mintákkal van körülvéve. Éppen ezért a legújabb kollekciónkhoz a Föld természetes sokszínűségéből merítettünk inspirációt.

Hozz létre egy barátságos, megnyugtató teret az otthonodban fából készült kiegészítőinkkel – képkeretekkel, dobozokkal és tárolókkal. Minden belső teret feldobnak, és frissességet hoznak a modern stílusban berendezett lakásokba is. A nyugodt, ugyanakkor különleges színű textíliák kellemes hangulatot csempésznek bármely szobába. Az etno stílusú belső tereket gyönyörűen kiegészítik a törzsi agyagmunkák mintáira emlékeztető terítők és alátétek, a homokkő színű tányérok és edények pedig minden étkezést különlegessé tesznek majd. Érezd a természet erejét… már ma!

A bambuszkosarak kisebb tárgyak elrendezéséhez és pakolásához nagy segítséget nyújthatnak, ugyanakkor a természetes stílust is elhozzák az otthonodba, ezzel sokszínűvé varázsolva a belső terek atmoszféráját.

Az ajánlatban bemutatott termékek 2021 júniusától kaphatók az üzletekben. A termékek elérhetősége és mennyisége üzletenként eltérhet (egyes termékek csak a kiemelt üzletekben lesznek elérhetők). A képek illusztrációk, és kis mértékben eltérhetnek a valóságtól.

 

Neked ajánljuk még