Az én üzletem
LOADER
Menü
Termékek
750-tól
ft-tól
100% biopamut babanapozó
babanapozó, méretek: 62-80 cm – 750 Ft

A puhaság új szintje

Válaszd a legmagasabb kényelmet és minőséget magadnak és a családodnak! A biopamut kollekció gyengéd a bőrhöz, nem irritál vagy allergizál. Imádni fogod a lágy, puha tapintását és a hosszú időn át tartó, strapabíró képességét is! Mindezt divatos mintákkal és lágy színekkel kombináltuk.
Érezhető minőség, szerethető áron!
A GOTS tanúsítvány azt jelenti, hogy a ruházati termékek gyártási folyamatának minden szakasza – a nyersanyagoktól a kész termékig – ellenőrzött társadalmi és környezeti kritériumoknak megfelelően valósul meg. GOTS jelölés garantálja, hogy a termék a legjobb minőséggel rendelkezik, biztonságos a bőr számára és környezetbarát.
A biopamut előállítása kézzel, környezetbarát módon és a dolgozók szociális körülményeinek figyelembevételével történik. Az ültetvényeken természetes növényvédő szereket alkalmaznak. Ennek köszönhetően ilyen biztonságos ez a pamut anyag. A 100%-ban organikus pamutból vagy magas pamuttartalommal készült ruhák rendkívül puhák, kényelmesek és kitűnően fekszenek a testen.

Az ajánlat 2021. júniusától elérhető a PEPCO üzletekben, és a készlet erejéig érvényes. A termékek elérhetősége és mennyisége üzletenként eltérhet. A képek illusztrációk, és kis mértékben eltérhetnek a valóságtól.

Neked ajánljuk még